-->
banner

Teman Hebat

TERBARU BY CIK ASH

Friday, May 8, 2015

author photo



Hai!!! my lovely reader blog Cik Ash ini.. apa khabar sihat ke semuanya.. harap sihat la ya.. dah sarapan ke.. semoga dipermudahkan urusan hari ini ya..lewat kita bersiaran hari ini ya... ekin tak berapa sihat sangat ni... kepala sakit pula ni... 

Ok la ekin ada nak share something berkenaan  tentang ekin  mengalami gatal tangan kat jari ni sejak 2-3 hari ni adess sakit apa la ni.... gatal sangat2 taw bila garu rasa best sangat tapi sakit la sebab jadi merah-merah kan...sampai tu berair n berdarah tangan ekin ini... kaki pun nak jadi gak ni...


your advertise here

This post have 20 komentar

avatar
Farrah MF delete May 8, 2015 at 11:58 AM

Salah makan ke? Ada langgar pantang eh?

Reply
avatar
Cik Ash delete May 8, 2015 at 12:17 PM

Xde salah makan pun akak... makan macam biasa jah ni... sebab panas kut jdi mcm ni... abg ajak p klinik kerajaa.. ekin xmau la hari ahad ni... dah byk jadual ahad nak p bawa MIL g klinik dr peribadi dia, g byr rumah n.kereta, g byr bil tepon,air,elekterik n lain lagi...

Reply
avatar
Faris Fadzil delete May 8, 2015 at 12:37 PM

selamat pagi jugak kak :) alergik ke

Reply
avatar
Cik Ash delete May 8, 2015 at 1:10 PM

Ye kut... ada la alergik apa entah kak xtaw makan jah yg mana ada kat umah ni

Reply
avatar
SYAMIMIROSNEE delete May 8, 2015 at 1:20 PM

Kak Ekin salah makan ke? Pergi klinik tak? Eh eh, btw cantik header blog akak! blog akak dah berwajah baru :D

Reply
avatar
SYAMIMIROSNEE delete May 8, 2015 at 1:20 PM

Kak Ekin salah makan ke? Pergi klinik tak? Eh eh, btw cantik header blog akak! blog akak dah berwajah baru :D

Reply
avatar
Unknown delete May 8, 2015 at 1:56 PM

ada la tu yang tak kena.. better jumpa doktor..

Reply
avatar
Shad delete May 8, 2015 at 2:02 PM

kak ekin, nnti pegi klinik ye.. takut nnti melarat, lmbat nak sembuh.. family shad dulu pernah jadi mcm tu jugak, 4-5 bulan baru lega.. tapi tak tau lah kot kak ekin nye ni, mungkin sebab ruam, salah mkn, elergik ke apa.. g jumpa doc ye.. Take care kak..

Reply
avatar
Cik Ash delete May 8, 2015 at 2:21 PM

Ya inshaAllah tengok kalau abe ada masa free kak ekin g hari ahad tu...

Reply
avatar
Cik Ash delete May 8, 2015 at 2:24 PM

Nak kata salah makan xtaw la pulak...mkn mcm biasa jah ni..hahaahah mimi perasan ya header blog kak ekin dah berubah ya...

Reply
avatar
Cik Ash delete May 8, 2015 at 2:25 PM

Ok mamaniza inshaAllah nanti ekin.p

Reply
avatar
izzeyda delete May 8, 2015 at 4:41 PM

mungkin alergik tu Ekin.. apapun better pergi klinik ambik ubat.. kalau tak takut melarat truk nanti..

Reply
avatar
Cik Ash delete May 8, 2015 at 6:41 PM

InshaAllah ekin p nanti tgk la kalau sempat ke tak ni

Reply
avatar
Jari Manis delete May 8, 2015 at 10:11 PM

kalau gatal camtu biasa nya salah mkn ni..

ni langgar pantang atau pantang tgk nk langgar je hihihi

Reply
avatar
Farrah MF delete May 8, 2015 at 11:29 PM

Jgn lupa gi carik treatment. Jgn garu2 sangat.

Reply
avatar
Cik Ash delete May 8, 2015 at 11:58 PM

MAkan tembikai banyak ni hahaha... kalau ikan yg gatal xde mkn... xtaw lani ada langgar pqntang kut

Reply
avatar
Cik Ash delete May 8, 2015 at 11:58 PM

Mlm masa ni gatal la akak... nak garu gak tu

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete May 20, 2015 at 11:25 PM

elegik kot kak ? makan seafood ke ? p check dah kan ?

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com