Friday, May 29, 2015

author photo
Ulang Tahun Perkahwinan Yang Petama

                                                               29.5.2014- 29.5.2015

Kek Kahwin 

 Hai reader blog Cik Ash....masih berkesempatan menulis di blog ni.. sihat ke semua.. harap sihat la ya... hari ini merupakan hari istimewa buat kami suami isteri... kek kahwin jah untuk jamu mata hihihi...

Alhamdulillah, 29 Mei  menjelma lagi. Dan 29  Mei kali ni amat istimewa buat ekin kerana ini merupakan tarikh ulangtahun pertama perkahwinan ekin  dengan En.Suami. Setahun yang lepas, tepat jam 9.30 pada malam 29 Mei secara rasminya kami sah menjadi suami isteri. Kejap je rasa dah setahun rupanya kami kahwin. Rasa macam pengantin baru je lagi.. hihi..

Terima kasih abang bersabar dengan kerenah sayang ni..menerima sayang seadanya..diri ini terasa ada kekurangan dalam menjalankan tugas seorang isteri... rasa belum mencukupi lagi tanggunjawab sayang buat abang.... inshaAllah sayang akan jadi isteri terbaik buat abang di masa akan datang... hahahaha terjiwang la pulak nanti habis lari orang baca blog ini.......

Macam-macam dah kami lalui sepanjang setahun ni sebagai suami isteri... macam-macam gak yang kami suami isteri belajar dalam berpasangan....banyak cabaran dan dugaan yang kami tempuhi bersama,  ekin dan suami belum dikurniakan rezeki anak lagi.. kami suami isteri bersabar dan terus berdoa di harap akan ada rezeki menerima cahayamata selepas ini...

Ya Allah, semoga hubungan kami kekal bahagia dan mendapat berkat dan rahmat dariMu hingga ke syurga...amin~! (^^,).

 photo signature_4.gif




This post have 16 komentar

avatar
Scdha Sein (SS) delete May 29, 2015 at 10:10 PM

wahhh! tahniah! semoga kekal hingga ke jannah!

Reply
avatar
adianiez AIDA delete May 30, 2015 at 3:50 PM

tahniah...
moga berkekalan ke jannah!

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete May 31, 2015 at 10:52 AM

alhamdulillah.. setahun sudah =) moga makin bahagia.. happy2 sokmo..

Reply
avatar
Farrah MF delete May 31, 2015 at 1:03 PM

Happy Anniversary, Ekin! Moga kebahagiaan dan keberkatan terus lestari dalam hidup kalian :)

Reply
avatar
izzeyda delete June 1, 2015 at 8:37 AM

happy anniversary.. semoga berkekalan hingga ke Jannah.. in shaa Allah nanti ada rezeki baby tu.. member opis pun dah bertahun2 kawin, baru pregnant, bulan depan duenya..

Reply
avatar
Jari Manis delete June 1, 2015 at 7:26 PM

alhamdulillah..tahniah...semoga alam perkahwinan until jannah dan semoga cepat di kurniakan penyeri dalam keluarga aminnnnn

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 2, 2015 at 3:55 PM

HAppy Anniversary Kak Ekin..semoga berkekalan hingga ke Jannah...serta dikurnikan zuriat yg soleh dan solehah.. sweet2 selalu tau :) hihi

Reply
avatar
Unknown delete June 9, 2015 at 8:40 AM

so sweet
tahniah kak ekin
selamat menyambut ulang tahun perkawenan ye
semoga akk dgn abg tabah menempuh dugaan hidup
dan diberikan rezeki yang melimpah ruah
aminnn

Reply
avatar
Norihanyusuf delete June 18, 2015 at 5:35 AM

happy belated anniversary ekin
semoga kekal bahagia

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post