Saturday, June 20, 2015

author photo
Assalamulaikum....

Hai..selamat pagi semua... Alhamdulilah masih lagi diberi kesempatan untuk menulis pagi ini... dah hari ke 3 kita berpuasa kan... sekejap masa berjalan kan... tak lama dah nak beraya... harap raya ni balik kampung la... rindu kampung nak jumpa ma n aboh... aritu balik kecemasan 2 hari rasa tak puas lagi tengok keadaan ma.. sebab tu la cik ash kurang BW n update blog minggu lepas kan...

Ok la ni ada dua orang adik paling comel. mengebom blog cik ash semalam pagi ini baru nak share... jom la kita usha mereka berdua ni... yang seorang dah berpunya yang seorang single lagi...

                                                                      Siti Yang Menaip 

 
                                               
                                                                           Cik Mimie





This post have 6 komentar

avatar
Shad delete June 20, 2015 at 10:43 PM

dah mula dah serangan depa ni...

Reply
avatar
izzeyda delete June 22, 2015 at 9:41 AM

abis laa sesekali kena BOM..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete June 22, 2015 at 10:13 AM

diorang bw secara berjemaah la tu.
hi hi hi tak terlawan aida dgn diorang ni.
rajin bw :)

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 22, 2015 at 1:48 PM

Hehehehe..terima kasih Kakak paling comel jugak :)

Reply
avatar
Jari Manis delete June 22, 2015 at 7:07 PM

ahaks...mereka berdua ni juga telah BOM blog sis JM, Ekin

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete June 26, 2015 at 1:52 PM

Assalam ekin,
oooooooooooo
inila namanya mengebom yer he3

pstt : jangan gelak kat akak tau he3

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post