Wednesday, June 17, 2015

author photo
Alamak Tersalah Guna ID Google Encik Suami | Assalamualaikum... Hai korang, selamat pagi semua, apa khabar ya. cik ash ada nak share something yang sangat lucu yang berlaku semalam siap blogwalking diblog Scdha Sein. Hahahahha.. punya la komen dekat blog SS baru terperasan yang cik ash guna ID google suami la iaitu Ayah Rie hihihihi.. malunya dan sampai tergelak cik ash taw.



Gini la kalau dah bergilir-gilir guna tablet kan lupa nak log out.. tukar identiti cik ash jap.. nasib baik blog SS jah yang cik ash komen kalau blog lain kan tak pasal-pasal jadi viral nanti hahaha...



perkara yang sangat lucu terjadi buat cik ash sepanjang jadi blogger hihihihi ni...



This post have 22 komentar

avatar
Farrah MF delete June 17, 2015 at 8:10 AM

Tak tahan tang komen pasal staff AA tu :)

Reply
avatar
Cik Ash delete June 17, 2015 at 8:44 AM

Hahahaha nasib baik la bukan abang yg komen kalu tak mengamuk la

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete June 17, 2015 at 9:27 AM

Sakit perut SS mengelakkan Ekin memalam buta.. Dah macam hape dahhhh! Kah Kah Kah...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete June 17, 2015 at 9:27 AM

Lawakkkkkk laaaa Ekinnnnnn! Kah Kah Kah....

Reply
avatar
Cik Ash delete June 17, 2015 at 10:59 AM

@Scdha Sein (SS) hihihihi buat SS terhibur Ok la ya...

Reply
avatar
adianiez AIDA delete June 17, 2015 at 4:53 PM

ya ampun...
gini pun boleh silap ekk :)
sib baik mr.asben aida x blogging.
if not boleh terjadik gaks ni...

Reply
avatar
Cik Ash delete June 17, 2015 at 8:36 PM

Hihihihi akak biasa taip mlm tanpa cermin mata gini la jdi nya

Reply
avatar
Norihanyusuf delete June 18, 2015 at 5:10 AM

kihkihkih...."tiada rahsia antara kita"la tu bila boleh guna id tok laki

Reply
avatar
izzeyda delete June 18, 2015 at 7:37 AM

tu laa pasalnya.. tak pasal2 jadi bahan lawak.. lepas ni kena make sure ID sendiri baru komen.. hehehe..

Reply
avatar
Jari Manis delete June 18, 2015 at 7:47 AM

nasib baik salah guna ID di blog Ss...kalau salah guna ID tu di blog sis JM?

Reply
avatar
Maria Firdz delete June 18, 2015 at 3:26 PM

Hehe... Nsib en somi je.. Kalau org lain...

Reply
avatar
Cik Ash delete June 18, 2015 at 4:03 PM

Kak ann id apa2 yg abg punya ekin ingat hihiji

Reply
avatar
Cik Ash delete June 18, 2015 at 4:04 PM

Hihihihi berhati2 dah kak eyda

Reply
avatar
Cik Ash delete June 18, 2015 at 4:05 PM

Lagi la malu blog sis JM ramai orang

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 19, 2015 at 9:18 AM

Hehehehe..memang lucu..Kelakar la Kak Ekin ni..hhihi

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete June 19, 2015 at 10:26 AM

ini memang lawak gila.. CT prasan dah baca komen banyak2 tapi x pasti.. tngk Kak Ekin reply bru prasan hehehe.. kot la tetiba abam ke yang stalk blog kan.. haaaa tula CT ckp Kak Ekin tanak caya hehehe..

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete June 26, 2015 at 1:58 PM

Assalam ekin,
he3
sudah tukar kaaaaaaaaa??? :P

Reply
avatar
zarul farhana delete April 22, 2018 at 11:35 AM

Hahaha.... Nasib satu blog ja yg komen..

Reply
avatar
mek yunie delete April 22, 2018 at 1:14 PM

Yg seksi tu paling serius. Hahahhahaha.

Reply
avatar
Cik Ash delete April 22, 2018 at 4:43 PM

Tu la hahaha.. Nasib satu jer blog

Reply
avatar
Cik Ash delete April 22, 2018 at 4:46 PM

Nasib yg komen tu ekin kalau abe raso ngamuk hahaha

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post