Sunday, June 21, 2015

author photo
Alhamdulilah Rezeki Bulan Ramadhan | Assalamulaikum...hai selamat petang reader blog Cik Ash, apa khabar semua., macam ner puasa hari ini Ok ke.... ke ada yang tak puasa hihihi... menu untuk berbuka hari ini ekin masak tomyam kaki ayam dan ayam bakar berempah permintaan Encik suami minggu ini dia shift pagi berbuka dan bersahur kat rumah rasa happy sangat hihihi.. kuih  buat onde-onde  dan nak pergi bazar ramadhan nanti..

                                                                  

Alhamdulilah rezeki bulan ramadhan ekin menang jawab Segmen Teka Dan Menang di blog Mama3Farhanah. jawapan ekin teka sipi-sipi dengan jumlah sebenar memang tak sangka menang....

so siapa ingin mengenali mama kepada 3 cahayamata perempuan boleh pergi terjah blog kak Ann ya....Terima kasih kak Ann dengan hadiah tu...


This post have 32 komentar

avatar
Shad delete June 21, 2015 at 5:13 PM

wah, tahniah kak ekin.. hehe.. selamat berbuka puasa walaupun tak puasa.. erk.. hehe.. opss..

Reply
avatar
Ain Athirah delete June 21, 2015 at 6:01 PM

Rezeki ramadhan . Tahniah !!

Reply
avatar
fifie feyca delete June 21, 2015 at 9:51 PM

wah.. alhamdulillah.. congratulation

Reply
avatar
izzeyda delete June 22, 2015 at 9:35 AM

tahniah Ekin.. rezeki laa tu.. selalu bab teka2 nih susah nak dapat tepat..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete June 22, 2015 at 10:09 AM

alhamdulillah :)
tahniah cik ash...

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 22, 2015 at 1:50 PM

Ala, xsempat join segmen mama..hehe :)

tahniah Kak Ekin :)

Reply
avatar
Jari Manis delete June 22, 2015 at 7:03 PM

ada jgk guess hari tu nampaknya tersasar jauh hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete June 22, 2015 at 8:53 PM

terima kasih kak eyda alhamdulilah xsangka menang teka

Reply
avatar
Deanna Morni delete June 24, 2015 at 10:31 AM

tahniah ekin...rezeki tuuuu hihhih

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete June 26, 2015 at 1:50 PM

Assalam ekin,
waaaaaaaa
tahniah3
sipi2 pun sangkut jugak kaaaaaannn :)

Reply
avatar
Cik Ash delete June 28, 2015 at 4:29 PM

Wsalam kak sha alhamdulilah.tersangkut gak

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post