Sunday, June 14, 2015

author photo


Assalamulaikum...
Hai, reader blog Cik Ash.... Ekin ada nak share something dengan korang pasal bekalan air terganggu di taman perumahan ekin menetap sekarang...itu pun ekin baru taw tak ada air ni tak sempat nak tandah air langsung...

Fikir air dalam takungan simpanan untuk basuh macam2 ni... ekin dengar mak saudara cakap 9 pagi esok baru ada Alhamdulilah air paip dah ada dalam jam pukul 10 lebih2 gitu...

entri di waktu malam harap ada baca nanti... Alhamdulilah mood ekin Ok sikit untuk menulis blog ni rasa hati dah tenang sikit sejak balik Kelantan aritu walaupun sekejap saja tu balik mengejut ada kes kecemasan... 

This post have 11 komentar

avatar
Farrah MF delete June 15, 2015 at 11:05 AM

Akak cukup risau kalau tak ada air. Susah nak buat kerja kan,..

Reply
avatar
Deanna Morni delete June 16, 2015 at 10:14 AM

kalau air xde...rasa mcm serba xkena...huhuhu

Reply
avatar
izzeyda delete June 16, 2015 at 2:50 PM

mak ayah kak Eyda nasib tau awal.. siap simpan air awal2.. tapi kat umah mak ayah air start tak ada jam 12.30tgh dan ada balik hampir 8 malam..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete June 17, 2015 at 4:57 PM

hadoi. air takde!
rimas, kan?
pastu tau last minit. aduhai...

Reply
avatar
Norihanyusuf delete June 18, 2015 at 5:13 AM

kalau air takda, memang terbantut habis semua kerja

Reply
avatar
Jari Manis delete June 18, 2015 at 7:51 AM

nasib baik x lama..kalau berhari2...menangis x berlagu

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 19, 2015 at 9:11 AM

Kalau air xde, semua keje tak jadi..mndi xboleh, masak xboleh..hehehe..

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete June 19, 2015 at 10:28 AM

kena beli tong besar simpan air la Kak Ekin.. dlu kat PDRM pun mmg slalu ada gangguan.. dahla dalam tu ramai org duduk.. mmg lg trtekan.. sek trpaksa cuti sbb budak2 xleh mandi hahaha..

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete June 26, 2015 at 2:00 PM

Assalam ekin,
takdak ayor yang susah tuuu kan3

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post