Thursday, June 4, 2015

author photo


Hai selamat petang.... reader blog Cik ash buat apa petang ini....
ekin saja suka2 nak share hihihi.... Alhamdulilah cik ash  masih lagi bertahan puasa hari ini sampai sekarang ni.... gastrik ni dah nak menyerang balik harap ok la dah berbuka nanti...

Perut cik ash dah berbunyi berapa kali dah menandakan perut kosong ni... termenung memikir nak masak menu apa nak berbuka nanti ni... ada ideal tak yang ringkas2 jah... lauk dalam peti ais ada lauk ayam dan sayur saja...

Aktiviti mengebom blog kawan-kawan pun slow hari ini  tak berapa cekak nak menaip guna hp ni.... entri ni cik ash guna tablet suami....maafkan cik ash tak terjah blog korang ya....

,Chaiyok Chaiyok cik ash ada  baki 1 hari lagi ni... harap misi berjaya nanti....




This post have 12 komentar

avatar
bababerz delete June 4, 2015 at 5:57 PM

artikel lama, kami tak benarkan.. maaf :(
untuk mengelakkan spamming dari user yang tak
bertanggungjawab

Reply
avatar
PeRdU cINta delete June 4, 2015 at 7:21 PM

Lunaskan hutang ye..boleh...boleh,.

Reply
avatar
izzeyda delete June 5, 2015 at 10:03 AM

akak nasib dah settle masa bulan Syawal yang lepas.. alhamdulillah setakat nih tak terbabas lagi laa..

Reply
avatar
Unknown delete June 9, 2015 at 8:21 AM

slow2 pon sllu jadi carta teratas jugak kan kak
dah ok belum

Reply
avatar
adianiez AIDA delete June 9, 2015 at 12:07 PM

Tabah berpuasa.
tahniah...
minggu depan da puasa kan?

Reply
avatar
Jari Manis delete June 14, 2015 at 3:10 PM

kiranya dh habis puasa ganti lum nih

Reply
avatar
Jari Manis delete June 14, 2015 at 3:11 PM

kalau gastrik mmg 'sakit' sikit bila berpuasa..sabar ye

Reply
avatar
Norihanyusuf delete June 18, 2015 at 5:23 AM

harini mesti posa sampai habis ya ekin..hehehe

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post