TICKER

Tuesday, June 2, 2015

Catatan Popular Sepanjang Bulan Mei 2015

Catatan Popular Sepanjang  Bulan Mei | Assalamualaikum.. Hai Selamat pagi semua..  Cik Ash ada nak share berkenaan  dengan entri yang diview sepanjang bulan Mei ini. Bermula dari 1 Mei hingga 31 Mei 2015.

Kedudukan carta teratas yang ramai orang view adalah drama filipina iaitu Be Careful With My Heart (Season 2) sebanyak 407 view, Manakala untuk drama Akhirnya Telenovela Terpanjang Cinta Ibadah Dah Tamat sebanyak 261 view, dan seterusnya tengok dekat gambar atas hihihihi..

20 comments:

  1. ramai peminat drama filipina nih..

    ReplyDelete
  2. be careful with my heart season 1 tu best tengok..masa tu cuti pantang bersalin..apa lg..layannn.. tp yg season 2 ni banyak dah missed..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Season 2 pun best gak maya dah mengandung ank kembar hihi

      Delete
  3. Banyak jugak page view... Tinggi tuuuuuu...

    ReplyDelete
  4. Paling tinggi Be Careful With My Heart Season 2... Ramai orang search tu...

    ReplyDelete
  5. huihhh....layan citer filipin ehhh....sy tertengok citer tu masa kt hotel kt KB hrtu....tp lepas tu tv tgk sy hahahaha

    ReplyDelete
  6. Be careful with My Heart...xpernah tgk cerita ni..tinggi tu rating..:)

    ReplyDelete
  7. fida pun tak sempat tgk be carefull with my heart tu...dapat tgk kat youtube jer,,tu pun separuh2..hmmm frust menonggeng...

    ReplyDelete
  8. la cerite filipina rupenye
    kekekke

    ReplyDelete
  9. Aida x pernah follow citer episod dah.
    skali aje ari tu citer tv3.
    penangan nyer aduhai!!!
    citer filipina ni episod ekk...
    nanti aida terjah la entry tu...

    ReplyDelete
  10. Be Carefull with my heart...mesti ramai yg minat cite tu

    ReplyDelete
  11. hadiah dari Korea ramai gak yg cari

    ReplyDelete
  12. tingginya pageview
    cite korea ka yang atas sekali tu

    ReplyDelete