Friday, June 5, 2015

author photo
Perhargaan Top Comment Mei 2015

Assalamulaikum tak yah cakap banyak apabila line laju guna hp sedap kita mengomen blog blogger lain...  so ini la la hasil mengebom blog blog bertuah tu..

maybe mungkin sepanjang bulan puasa ekin kurang Blogwalking korang semua harap maaf kalau memghilangkan diri...

Siti Yang Menaip 

Blog Kak Izzeyda

Blog Hidayu Ayumie 


Blog Cik Mimie 
Blog Afidah Azmi88
Blog Kak Farah 



p/s - kalau lagi blog yang ekin tersenarai top comment rojer2 la kat komen ya hihihi....

This post have 17 komentar

avatar
SukaSedap MY delete June 5, 2015 at 8:53 PM

rajinya kak . internet laju memang ada mood . kalau tenet slow . hmphhh tutup terus la . hilang nak mengomen

Reply
avatar
Sha Mohamed delete June 5, 2015 at 9:00 PM

Rajin cik ash mengebom..tahniah..

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete June 5, 2015 at 11:14 PM

Orang rajin memang dapat banyak! he he he...

Reply
avatar
fifie feyca delete June 6, 2015 at 4:31 AM

wah.. heybat akk.. congratulation akk.. ^__^

Reply
avatar
Anonymous delete June 8, 2015 at 9:10 AM

pengebom terhebat ni..hehehe

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 8, 2015 at 1:23 PM

Wah, banyak2..hehe..tahniah Kak Ekin..dimana2 nampak Kak ekin..hikhik :)

Reply
avatar
Farrah MF delete June 8, 2015 at 11:12 PM

Cik Ash situ sana sini!
Ni jari pantas rajin ni :)

Reply
avatar
Unknown delete June 9, 2015 at 8:20 AM

boleh ayu tau kak ekin gune line tenet ape
ayu sangkut2 la
nk update entry pon semput2

Reply
avatar
adianiez AIDA delete June 9, 2015 at 11:58 AM

A great blogger la cik ash.
aida bw seldom dpt tinggal jejak komen.
masa xde :-(

Reply
avatar
Jari Manis delete June 14, 2015 at 3:06 PM

woww...kebanyakan blog Ekin jadi juara tu...daebak!!!

Reply
avatar
Jari Manis delete June 14, 2015 at 3:07 PM

Tahnaih kerana rajin...bulan Jun mood BW makin merudum..nak update blog pun malas

Reply
avatar
Norihanyusuf delete June 18, 2015 at 5:21 AM

ekin pun tersenarai dalam pengkomen terajin dalam blog akak. tak sempat nak buat entri

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete June 26, 2015 at 2:07 PM

Assalam ekin,
waaaaaaaaa
bertingkek2 tuuuuuuuuuuuu
tahniah3
kipidap naaaaaaaaaa

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post