Monday, June 29, 2015

author photo
                                           

                                                               
Hai selamat malam semua.. entri untuk malam ni ekin nak share berkenaan Kad Raya dari blogger kak Khatyrbain.. first time dapat Kad Raya selama bergelar blogger ini...

Ok so sesiapa ingin mengenali kak khaty kita boleh singgah ke blog dia ya... blog khaty banyak menceritakan isu semasa, personal, resepi ada jugak menganjurkan giveaway...

Terima Kasih kak khaty hadiahkan ekin Kad dan reviewkan blog ekin sempena hadiah kemenangan join GMBM 1st Giveaway 2015 aritu so sesiapa yang ingin baca entri review tu boleh Klik SINI.

This post have 13 komentar

avatar
Dunia Zumal delete June 29, 2015 at 9:24 PM

Wah, dah ramai dapat kad raya yer... Zumal belum pun dapat. Hehe...

Reply
avatar
Ain Athirah delete June 29, 2015 at 10:37 PM

Tahniah. sekarang ni jarang dpt kad raya dah . sekali dapat sekeping pun dah seronok

Reply
avatar
Ain Athirah delete June 29, 2015 at 10:37 PM

Tahniah. sekarang ni jarang dpt kad raya dah . sekali dapat sekeping pun dah seronok

Reply
avatar
Ain Athirah delete June 29, 2015 at 10:37 PM

Tahniah. sekarang ni jarang dpt kad raya dah . sekali dapat sekeping pun dah seronok

Reply
avatar
Nina Mads delete June 29, 2015 at 11:59 PM

tahniah ! singgah sini dan salam kenal #bloggerutara

Reply
avatar
Deanna Morni delete June 30, 2015 at 8:01 AM

bestnyeee...hehehhe....sy dh lama xdpt kad raya....

Reply
avatar
Unknown delete June 30, 2015 at 8:20 AM

kita pun dapat juga best kan..
walaupun skrg ni dah jarang sangat orang hantar kad raya...tahniah cik ash

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 30, 2015 at 4:03 PM This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
Zai Zamree delete July 1, 2015 at 3:53 PM This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
zarul farhana delete July 2, 2015 at 2:39 AM This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
arysha_fayyadh delete July 2, 2015 at 3:07 PM This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 2, 2015 at 8:36 PM This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
Cik Rose delete July 4, 2015 at 6:28 AM

Tahniah dapat kad raya. Best kalau dapat kad raya ni. Mengimbau kenangan dulu dulu. Sebabnya dulu selalu dapat kad raya dari kengkawan. Sekarang semua ucapan di alam maya jee

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post