-->

Saturday, June 27, 2015

author photo
Keyword Dari Nuffnang | Assalamualaikum... Assalamulaikum..Selamat petang semua apa khabar puasa Ok ke... menu untuk berbuka nak buat gulai ikan nasi berlauk lagi hihihi.. mesti ramai perasan asyik menu sana kan... nak buat macamner gulai ikan nasi berlauk regret en suami.


    

eh apa ni sebenar ekin nak share keyword dari Nuffnang ni lama rasa tak share asyik blog jah kan.. Jom usha Gambar tu...  Dalam perhatian ekin tengok semua carian orang Cari berkenaan dengan Tonton Drama MAID , Cik Bunga Encik Sombong, Ketuk-Ketuk Ramadan.. patut la pageviews 24hbl aritu memcecah rangka 1000k ... ni entri yang pageview tu boleh Klik SINI. Alhamdulilah ada gak sudi singgah blog ekin walaupun update tak konsisten sangat ni.. Terima kasih semua....

your advertise here

This post have 20 komentar

avatar
Jari Manis delete June 27, 2015 at 3:05 PM

x sempat nk tgk drama MAID tu...ada abg SADO

Reply
avatar
Farrah MF delete June 28, 2015 at 1:44 AM

Ketuk-ketuk Ramadhan,..Alhamdulillah! :)

Reply
avatar
Pha Is delete June 28, 2015 at 4:49 AM

dah lama x check keyword kat situ.. nk pi check la.. alang2 ada jugak idea nk update.. idea tgh kering skrg ni.. hehehe..

singgah sini pelan-pelan dari geng #BloggerUtara..

Reply
avatar
Dunia Zumal delete June 28, 2015 at 9:05 AM

Banyak perkongsian menarik,tu ramai yg datang...

Reply
avatar
Zafirah Kama delete June 28, 2015 at 11:05 AM

hehe.. keyword tu penting... #bloggerutara

Reply
avatar
Maria Firdz delete June 28, 2015 at 2:19 PM

Alhamdulillah.. Penting keywords ni.

Reply
avatar
Cik Ash delete June 28, 2015 at 4:38 PM

Hahaha benci tgk abg Sado tapi layan gak citer tu

Reply
avatar
Cik Ash delete June 28, 2015 at 4:39 PM

Xde la hebat sgt sis anies biasa jah tu

Reply
avatar
Cik Ash delete June 28, 2015 at 4:40 PM

Mesti akak layan kan rancangan inj

Reply
avatar
Cik Ash delete June 28, 2015 at 4:40 PM

Ok phs is nanti ekin singgah ya

Reply
avatar
Deanna Morni delete June 29, 2015 at 8:53 AM

sy dh lama xbukak nuffnang...hihi

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 29, 2015 at 1:19 PM

Nurul dengan Mr.F dah kawin..weee :)

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete July 2, 2015 at 3:19 PM This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
Unknown delete July 3, 2015 at 9:59 AM This comment has been removed by a blog administrator. Reply
avatar
Cik Rose delete July 4, 2015 at 6:32 AM

Drama Maid tu Ros pun layannnn. Hihi best!

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post