TICKER

Monday, June 8, 2015

Menang GMBM 1ST GIVEAWAY 2015

Menang GMBM 1ST GIVEAWAY 2015


Hai selamat malam semua... apa khabar? sihat tak harap sihat la ya... Ok malam ni ekin nak share something kemenangan ekin join Giveaway yang dianjurkan boleh Group Mama Blogger Malaysia... dah lama ekin tak menang giveaway Kali ni rezeki milik ekin ada Alhamdulilah rezeki itu Allah s.w.t yang bagi...

mesti ramai nak taw apa hadiah kemenangan ekin kan Ok hadiah ekin menang dari GMBM 1ST GIVEAWAY 2015 ialah review blog.  harap lepas ini blog ekin boleh dikenali dengan review blog nanti...  no bertuah ekin masa join giveaway ini no 35.. 

Ingin taw senarai pemenang GMBM 1ST GIVEAWAY 2015 yang lain boleh terjah entri.  Senarai Pemenang GMBM 1ST GIVEAWAY 2015






13 comments:

  1. Tahniah, ekin! Wahhhh, blog kena review nanti! Bestnya!

    ReplyDelete
  2. tahniah kak
    alaaa xmenang GA pon menang penyerang blog utama kan kak
    hehehehe

    ReplyDelete
  3. tahniah sis...:)

    ReplyDelete
  4. Tahniah...kerana ada luck..x rugi join segmen mcm nih

    ReplyDelete
  5. selepas blog di review pasti makin ramai akan datang terjah...best tu

    ReplyDelete
  6. tu laaa dah kata dah.. rezeki Kak Ekin mmg murah
    kalo join GA ni hehehe..

    ReplyDelete