Wednesday, June 24, 2015

author photo




Assalamulaikum..
Hai... selamat petang semua ... menu ekin nak masak untuk  berbuka ekin hari ini Ayam Gulai, sayur sawi tumis, kuih tu masih tak ada idea lagi nak buat ni...

Ok la sebenarnya entri ni ekin share pageview blog ekin selama berblog start dari tahun November 2010 lagi masa tu saja suka saja nak tulis entri pun banyak yang merapu jah...

tengok la pic diatas tu pageview blog ekin macam tak caya dah banyak giler tu...

terima kasih kepada semua yang singgah blog ekin tanpa tinggal komen, yang tinggal komen sekali bom tangan datang ni...

Sayang kamu semua...


This post have 15 komentar

avatar
fifie feyca delete June 24, 2015 at 4:19 PM

mcm mne nk bg bnyk mcm tu gak ea kak ekin ?

Reply
avatar
Cik Ash delete June 24, 2015 at 11:15 PM

@fifie feyca fifie kak ekin lama dah buat blog sebab tu byk...hihihi...

Reply
avatar
izzeyda delete June 25, 2015 at 8:42 AM

tahniah Ekin.. akak pun berapa kali jer pernah cecah banyak tu..

Reply
avatar
Unknown delete June 25, 2015 at 9:13 AM

wahh....cayalah..terbaikk

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 25, 2015 at 2:15 PM

Wah2, banyak2..Cik Mimie sikit lagi nak sama dengan Kak Ekin..heheh :)

Reply
avatar
adianiez AIDA delete June 26, 2015 at 1:37 PM

aida blogging since april 2009.
awal skit la.
but aida x aktif mcm ekin blogging :)
ekin terbaik :)

tahniah!

Reply
avatar
Farrah MF delete June 28, 2015 at 2:18 PM

Moga terus bersemangat untuk blogging! :)

Reply
avatar
Cik Ash delete June 29, 2015 at 4:17 PM

Terima kasih kak...ekin baru jah cecah rekod mcm tu

Reply
avatar
Cik Ash delete June 29, 2015 at 4:19 PM

Tak lama lg sama la kita

Reply
avatar
Cik Ash delete June 29, 2015 at 4:21 PM

Ekin ni sejak jdi surirumah yg g aktif blogging ni....

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post