-->
banner

Teman Hebat

TERBARU BY CIK ASH

Thursday, June 25, 2015

author photo


Hai... selamat malam semua... menu berbuka ekin malam ni ikan selayang percik, ulam pegaga dan jemput-jemput kucai saja... hari ini sakit gastrik datang pulak rasa lemah tubuh ni...

Ok la apa ni merapu duk tulis pasal berbuka kan ekin nak share pasal pageview blog ekin ni semalam punya pageview terkejut tengok first time angka 1000k ni...

penangan  dua drama Cerita Cik Bunga Dan Encik Sombong dan M.A.I.D dan Ketuk-Ketuk Tamadhan ni...

Terima kasih kepada semua yang singgah blog Cik Ash ni...




your advertise here

This post have 21 komentar

avatar
fifie feyca delete June 25, 2015 at 9:34 PM

wah! terbaik lah... bestnya kak ekin..

Reply
avatar
Nik Ainaa delete June 25, 2015 at 10:58 PM


Hai. Ainaa blogwalking kat sini.
Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

Reply
avatar
Ena delete June 26, 2015 at 11:08 AM

ramainyaa...ena singgah bw here

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete June 26, 2015 at 1:23 PM

Assalam ekin,
waaaaaaaaaaa
hebat3
tahniah3

pssttt : done follow uols. number 711 :)

Reply
avatar
adianiez AIDA delete June 26, 2015 at 1:33 PM

alhamdulillah ekin :)
membawa rezeki itu pageviews :)

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 26, 2015 at 2:20 PM

Wah!! terbaiklah kak ekin :) Salute2 :)

Reply
avatar
dear anies delete June 27, 2015 at 8:38 PM

Tahniah!!! Trs kn berblog!

Reply
avatar
Farrah MF delete June 28, 2015 at 2:15 PM

"ikan selayang percik, ulam pegaga dan jemput-jemput kucai saja,.."

Saja? Dah buat akak terliur. Oh...ikan percik,..ayam percik...

Reply
avatar
Farrah MF delete June 28, 2015 at 2:15 PM

Ekin dah lama ke ada gastrik? Jaga makan ye.
Eh lupa pulak,...CONGRATS!!!! Dahsyat pageview :)

Reply
avatar
Cik Ash delete June 28, 2015 at 9:16 PM

Abg ikan percik kurang kalau ayam laju la hihihi...

Reply
avatar
Cik Ash delete June 28, 2015 at 9:22 PM

Best sekejap jah tu huhuhu

Reply
avatar
Cik Ash delete June 28, 2015 at 10:37 PM

ada sebelum kahwin lg akak... terima kasih kak farah

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com