Monday, June 1, 2015

author photo
Calon Top Comment Mei 2015






Assalamulaikum.... Hai update lagi..seperti biasa entri ni dah jadi rutin ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru..... berakhir sudah bulan Mei 2015 kan..kini dah masuk bulan Jun kita kan tak lama dah kita nak berpuasa Ramadhan kan..

Seperti biasa la awal bulan ekin mesti update Top 10 Pengomen Popular Mei 2015 di blog Cik Ash ni... Ok dekat atas adalah kedudukan carta penyeri blog ekin...ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang datang singgah blog ekin ini secara slient reader or yang komen mengebom nuklear hihihihihihi...

Ok Jom kita usha Calon Top Comment kita ni mereka semua sangat sporting taw..

Juara kita  masih lagi milik sis Jari Manis yang sweet pink ni hihihi.... Jom kita terjah blog Sis Jari Manis ni kita kembara ke Korea hihihi..  inginkan info perlancongan ke Korea boleh berkunjung ke blog Sis JM ya banyak yang dikongsi blog Sis JM ni..

Nasib Juara pulak milik kembar kakak pink kita iaitu Scdha Sein a.k.a kakak Nam a.k.a Kakak Macho hahahaha... dimana ada Sis JM di situ la ada SS di bawah nama kak JM... mereka berdua ni tak boleh berpisah sentiasa ada hihihi...
jom berkunjung ke blog SS banyak menceritakan tentang travel luar negara yang penting Korea paling menarik min at ekin hihihi.. walaupun entri banyak merapu ekin suka sangat sambil baca boleh gelak,ada sedih,ada gembira dan macam-macam perasaan baca entri SS ni...

Tempat Ketiga pulak milik Cik Mimie yang berasal dari Johor ni.. seorang sporting taw.. jom kita terjah blog Cik Mimie ni.. jangan lupa tinggalkan jejak anda di blog Cik Mimie taw mama anda yang bertuah bakal memilik sijil perhargaan yang comel sangat...

Tempat Keempat  milik  Wardah Aneesa ialah seorang Cikgu yang baik... blog Wardah banyak menceritakan tentang dirinya, tentang keluarga dan tentang kerjaya dia sebagai Cikgu...Ingin kenali Cikgu Baik Hati lebih dekat terjah blog dia taw..

Tempat Keenan dimiliki oleh  Siti Yang Menaip adik Manis kita ni pun baik hati n sporting gak.. blog dia banyak menceritakan tentang travel dalam negeri Malaysia tempat Menarik yang ekin tak pernah sampai pagi kadang-kadang jeles tengok hahaha...ct nak coklat lagi hahahaha...

Tempat Keenam milik Sis Izzeyda ataupun  nama blog Emi Izzeyda Diary's blog kak eyda banyak tentang kehidupan anak-anaknya,resepi,info semasa dan banyak lagi... kak eyda pun seorang yang peramah gak taw...meh la kita terjah blog kak eyda ya.. 

Tempat Ketujuh milik Mad Parihh satu-satunya blogger lelaki yang setia mengomen  blog ekin ni... mana blogger lelaki yang lain ni dah hilang ke... kesian kat parihh ni dikelilingi Mek bunga ni hahahaha... Parihh punya blog banyak share tentang SEO , isu semasa,

dan lain-lain... adik parihh yang masih muda lagi ni hihihi... so sesiapa nak ngorat boleh la terjah blog beliau hahaha...

Tempat Kelapan milik Sis Farah MF ni... blog Sis Farah MF ni banyak berkongsi tentang resepi, kraf, berkebun dan bermain guitar.. hasil kerja kreatif Sis Farah sangat menarik,laws teruja tengok taw... so sesiapa yang ingin mengenali lebih dekat Sis Farah boleh singgah di blog ya..

Tempat Kesembilan milik Sha dhira kita ini.. blog beliau banyak mencerita tentang kecantikan, tentang dirinya, minat gak travel ni.. lagi blog dia banyak share pasal download or tonton cerita terkini.. suka gak review produk kecantikan dan macam-macam lagi... rugi siapa tak singgah taw.. hihihihi...

Tempat Kesepuluh milik Bbwana Adienia ataupun nama blog di kenali sebagai Sweet Red Cherry.. Blog wana banyak mengkongsikan tentang resepi,kek, kuih-muih, cupcakes dan muffin.. Blog wana gak sudi menerima tempahan taw... so sesiapa yang ingin kat kek,kuih muih, cupcake dan muffin blog ke blog sana ataupun whatsup terus wana boleh tengok kat blog Wana ya...



Ok la tu jer senarai calon top comment di blog Cik Ash untuk bulan Mei 2015 ini... kepada yang tak senarai anda tetap ekin hsrgai taw.... Top Comment semua ini ekin telah di masukkan dalam Blogger VVIP ya... boleh lihat di sidebar blog ekin... itu saja yang mampu ekin buat nak hargai korang...

Sekian...

This post have 34 komentar

avatar
Anonymous delete June 1, 2015 at 5:14 PM

hahaha..tak mampu nak kejar dah...tak per..ini bulan i will try my best...hehehe..Tahniah semua

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete June 1, 2015 at 5:52 PM

Jay Emm dengan budak SS tu... Bukan kembar.. Tapi Bayang2... Cer tanya Jay Emm.. Ha Ha Ha

Reply
avatar
Jari Manis delete June 1, 2015 at 7:15 PM

ahaksss...sweet ping katanya

Reply
avatar
Jari Manis delete June 1, 2015 at 7:16 PM

jgn baca blog sis JM tu..bosan...almost setahun citer korea x habis2 lagi hahah...apa nk jadi lah hai

Reply
avatar
Jari Manis delete June 1, 2015 at 7:17 PM

ehh..Ekin...sis JM bukan kembar SS...tetapi SS tu kekasih hati sis JM...x percaya tanya SS ahahah

Reply
avatar
Jari Manis delete June 1, 2015 at 7:18 PM

9 org top komentar ni ssi JM kenal..mereka pernah terjah my blog...terima kasih buat mereka semua

Reply
avatar
Jari Manis delete June 1, 2015 at 7:19 PM

Ekin..x perlu nak beri apa2 hadiah or ole2...Ekion datang bom blog sis JM pun dah cukup...sis JM dh gumbira :-0)

Reply
avatar
Cik Ash delete June 1, 2015 at 11:20 PM

Hihihi diaorg kaki mengebom

Reply
avatar
Cik Ash delete June 1, 2015 at 11:22 PM

Tu la kalu tgk pada senarai semua ada yg sama kat blog

Reply
avatar
nuha delete June 1, 2015 at 11:59 PM

Bila la agaknya nama nuha nak naik jadi top 10. Jemput join GA nuha ya..

http://www.nuhahayati.com/2015/06/mini-giveaway-by-nuha.html?m=1

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete June 2, 2015 at 12:00 AM

sila lahhhh percaya 100%!!! kah kah kah...

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete June 2, 2015 at 12:23 AM

yang nombo 1/2 tu mmg CT redha
la x dapat nak kejar.. mmg tu tempat diorang la tu.. hehehe..

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete June 2, 2015 at 12:23 AM

xyah jeles saaangat Kak Ekin oooi..
jalan pusing penang je hehehe..

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete June 2, 2015 at 12:23 AM

thank you Kak Ekin.. akak to pun rajin singgah blog CT..

blog CT mcm ada juara baru =P

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete June 2, 2015 at 12:25 AM

betul tu Kak Ekin.. kami x dtg singgah sebab hadiah pun =)

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete June 2, 2015 at 12:25 AM

nak choc lagi ? ahahaha *lari*
nxt penghargaan nak kasi apa pun tak decide lagi..

Reply
avatar
izzeyda delete June 2, 2015 at 8:20 AM

yeay nama akak ada dalam senarai.. kak JM ngan SS memang tak dapat dipisahkan.. mana2 carta mesti ada nama mereka berdua tuh..

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete June 2, 2015 at 6:33 PM

@izzeydabuddies tak kan terpisah... ha ha ha...

Reply
avatar
Deanna Morni delete June 3, 2015 at 12:32 PM

semua yg tersenarai tu sy kenal hehehehe...thniah pada mereka...sy bulan mei bulan plg bz...mmg tak larat nak jenjalan kt blog...huhuuh

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 3, 2015 at 1:39 PM

Yeayyh! tersenarai kat sini :) memang tak mampu nak kejar komen SS dgn Sis JM..

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 3, 2015 at 1:39 PM

Kak Ekin..dah tgk tak Pengomen Tegar blog Cik Mimie? Kak ekin juara carta..heheh

Reply
avatar
Shad delete June 3, 2015 at 10:02 PM

WAH WAH WAH, ada lagi nama shad kat sini.. hehe... tenkiu kak ekin, buat entry ni, :D

Reply
avatar
Shad delete June 3, 2015 at 10:03 PM

WAH WAH WAH, ada lagi nama shad kat sini.. hehe... tenkiu kak ekin, buat entry ni, :D

Reply
avatar
Unknown delete June 9, 2015 at 8:32 AM

ayu mmg xdtg singgah ke bulan lepas ea
ase macam terlepas pandng je blog kak ekin ni
xkuar kat dashboard ayu nie

Reply
avatar
Cik Ash delete June 9, 2015 at 10:28 AM

Walaupun bosan citeq koya tetap pujaan hati utk bc

Reply
avatar
Cik Ash delete June 9, 2015 at 10:30 AM

Penang pun x p lg tu yg jeles

Reply
avatar
adianiez AIDA delete June 9, 2015 at 12:09 PM

Uolls are great la...
tak terkejar aida :-)

Reply
avatar
Norihanyusuf delete June 18, 2015 at 5:31 AM

ahakssss...bulan lepas memang busy, tak smpat nk terjah

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post