Tuesday, June 9, 2015

author photo
Selamat Pagi |Assalamulaikum...Hai Selamat pagi.. hari ini mood ekin nak blogwalking dan sebagainya akan stop buat seketika.. ekin hilang semangat nak blog ni hati teringat kat Ma n Aboh di kampung...  ni taip air Mata bercucuran ni.. hati tisu sangat kan menangis jah taw kan..


morning






Maaf kepada semua kalau ekin tak singgah blog korang ya.. apa-apa hal boleh whatsup ekin ya Ataupun Fb taw... 

walaupun ekin tak singgah n update blog lepas ni jangan marah taw.. sudi2 la datang blog ekin taw... terima kasih kepada yang membaca blog Cik Ash ni.

This post have 14 komentar

avatar
fifie feyca delete June 9, 2015 at 9:33 AM

lol kak ekin.. y? npe ni? be strong k.. gonna miss u..

Reply
avatar
Sweet red cherry delete June 9, 2015 at 11:15 AM

Morning..wana singgah sini.jgn sedih2 tau ..tenangkan hati..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete June 9, 2015 at 11:25 AM

Moga semua nya ok ye cik ash :-)

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 9, 2015 at 11:43 AM

Pagi Kak Ekin :) Datang ziarah tuan rumah ni :)

Reply
avatar
Murni Alysa delete June 9, 2015 at 12:44 PM

bersabar ya sis..kuatkan semangat

Reply
avatar
Jari Manis delete June 14, 2015 at 2:48 PM

teringat ma n abah..kenapa xbalik..x pun call dorang

Reply
avatar
Cik Ash delete June 14, 2015 at 11:44 PM

@Jari Manis sis JM baru lepas balik kecemasan hari update entri ni... adahal kecemasan berlaku kat sana

Reply
avatar
Deanna Morni delete June 16, 2015 at 10:17 AM

alaa...sedihnyee....sy pon rindu mak ayah...kpg pulak jauh...moga Allah melindungi mereka dan memberkati :)

Reply
avatar
izzeyda delete June 16, 2015 at 2:54 PM

jangan sedih2 tau Ekin..

Reply
avatar
Norihanyusuf delete June 18, 2015 at 5:15 AM

semoga semuanya ok, ok belaka
takmo sedih, sedih ekin

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete June 19, 2015 at 10:32 AM

Kak Ekin.. namo la sedih2.. hurmm..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post