Monday, June 22, 2015

author photo
Terima Kasih Kak Deanna Morni | Assalamualaikum...Hai,selamat malam semua dan selamat berbuka puasa ya, menu berbuka ekin hari ini ialah ikan tongkol gulai kuning nasi berlauk (resepinya nanti ekin kongsi lain kali),jemput-jemput pisang dan ikan rebus goreng.


                                           
Ok la berbalik apa yang ekin nak share berkenaan hadiah yang ekin dapat petang tadi malam baru autopublish hihihi.. hadiah top comment ni ekin dapat dari Sis Kameq Deeanna . hadiah ini semua dari Kelantan  kak Deanna  kan 2  minggu berada dikelantan aritu dan satu majalah time bahasa BI adess lemah selalu ekin hihihi.. jom kita usha hadiah.






This post have 17 komentar

avatar
Scdha Sein (SS) delete June 22, 2015 at 9:18 PM

SS pon dapat! DM memang Awesome!

Reply
avatar
Farrah MF delete June 22, 2015 at 10:54 PM

Tahniah, Ekin! Akak pun merasa dapat hadiah drpd Sis D :)

Reply
avatar
Farrah MF delete June 22, 2015 at 10:55 PM

Ikan goreng rebus atau ikan rebus goreng? ;)

Reply
avatar
Jari Manis delete June 23, 2015 at 7:32 AM

x jelez sbb sis JM pun dapat heeeeeeeee

Reply
avatar
Jari Manis delete June 23, 2015 at 7:32 AM

bestkan dapat kenal si Deanna tu...dah le peramah baik hati lak tu hargai peminat beliau hiksss

Reply
avatar
Jari Manis delete June 23, 2015 at 7:35 AM

@Farrah MFkalau sis JM call it ikan rebus goreng :-)

Reply
avatar
Deanna Morni delete June 24, 2015 at 10:01 AM

wowww....dah sampai eh ekin...mekasih tau sebab sudi singgah blog sy dan drop komen kebabommm...hahhahaha...bila dh outstation 2 mggu kt kelantan...maka harusnya bagi yg dr kelantan punya....hihihihihi....

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete June 26, 2015 at 1:48 PM

Assalam ikin,
tahniah
syoknya dapat hadiah uols :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post