Tuesday, June 2, 2015

author photo
Termenung Jauh | Assalamualaikum...Hai entri taip petang tadi tapi tak share pulak hahaha.... masa ni baru nak share ada ke yang nak baca entri merapu ni....Cik Ash nak kongsi kucing kat rumah ni asyik termenung jah masa ni hujan kat luar lebat tak berhenti-henti pukul 9.30 malam baru stop berhenti...






Kucing ni nama kecik Cik Ash  pun  tak taw nape nama kecik mungkin masa arwah ayah ada dia letak nama tu... huhuhu.. Cik Ash baru setahun bermanja-manja dengan kucing ni dia memey manja sangat sejak arwah ayah mentua meninggal dunia pada 4/11/2013 kecik kurang dapat kasih sayang nak bermain hihihi...  start dari 8/6/2014 Cik Ash datang rumah abang ni Kecik tak mesra dengan Cik Ash dalam sebulan lebih baru nak bermesra hahaha... 


Kecik ada ni dalam bilik tidur Cik Ash tengah tidur dengan khusyuknya di atas kerusi sejuk sangat kut yang tidur dalam bilik ni.. nak kurung dalam rumah Cik Ash tak berani takut dia kencing merata-rata pulak jenuh nak membasuh huhuhu...

Ok itu saja entri malam ni esok pulak bersiaran inshaAllah.... Aktiviti blogwalikng kurang sikit minggu hujan sokmo  kilat berbunyi harus tutup internet la jawabnya huhuhu

This post have 12 komentar

avatar
Deanna Morni delete June 3, 2015 at 12:24 PM

jauh si kecik tu termenung....rindu seseorang kot :)

Reply
avatar
izzeyda delete June 3, 2015 at 1:41 PM

jauhnya dia termenung.. apa yang dipikirkannya..

Reply
avatar
Cik Mimie delete June 3, 2015 at 1:43 PM

Kemain dia termenung...apa lah yg dimenungkan tu :)

Reply
avatar
Cik Ash delete June 3, 2015 at 2:04 PM

Rindu kat arwah ayah kut hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete June 3, 2015 at 2:05 PM

Xtaw la apa yg dimenungkan tu ada lah tu

Reply
avatar
Cik Ash delete June 3, 2015 at 2:06 PM

Termenung tuan dia asyiK main hp hahaha

Reply
avatar
Anonymous delete June 4, 2015 at 8:18 AM

dia tengah fikir...napelah...aku diberikan nama kecik...padahal aku ni besar dah...hehe

Reply
avatar
Unknown delete June 9, 2015 at 8:29 AM

takziah utk tok tua kak ekin deh
amboii kucing pon amek mase sebulan nak manje dgn orang kan

Reply
avatar
Jari Manis delete June 14, 2015 at 3:19 PM

bambam nya si kecik nih...mkn apa lah tu...geram!!!

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete June 26, 2015 at 2:11 PM

Assalm ekin,
he3
gambor last tu macam tengah merajuk pun ada :P

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post