TICKER

Tuesday, June 2, 2015

Termenung Jauh

Termenung Jauh | Assalamualaikum...Hai entri taip petang tadi tapi tak share pulak hahaha.... masa ni baru nak share ada ke yang nak baca entri merapu ni....Cik Ash nak kongsi kucing kat rumah ni asyik termenung jah masa ni hujan kat luar lebat tak berhenti-henti pukul 9.30 malam baru stop berhenti...





Kucing ni nama kecik Cik Ash  pun  tak taw nape nama kecik mungkin masa arwah ayah ada dia letak nama tu... huhuhu.. Cik Ash baru setahun bermanja-manja dengan kucing ni dia memey manja sangat sejak arwah ayah mentua meninggal dunia pada 4/11/2013 kecik kurang dapat kasih sayang nak bermain hihihi...  start dari 8/6/2014 Cik Ash datang rumah abang ni Kecik tak mesra dengan Cik Ash dalam sebulan lebih baru nak bermesra hahaha... 


Kecik ada ni dalam bilik tidur Cik Ash tengah tidur dengan khusyuknya di atas kerusi sejuk sangat kut yang tidur dalam bilik ni.. nak kurung dalam rumah Cik Ash tak berani takut dia kencing merata-rata pulak jenuh nak membasuh huhuhu...

Ok itu saja entri malam ni esok pulak bersiaran inshaAllah.... Aktiviti blogwalikng kurang sikit minggu hujan sokmo  kilat berbunyi harus tutup internet la jawabnya huhuhu

12 comments:

  1. jauh si kecik tu termenung....rindu seseorang kot :)

    ReplyDelete
  2. jauhnya dia termenung.. apa yang dipikirkannya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xtaw la apa yg dimenungkan tu ada lah tu

      Delete
  3. Kemain dia termenung...apa lah yg dimenungkan tu :)

    ReplyDelete
  4. dia tengah fikir...napelah...aku diberikan nama kecik...padahal aku ni besar dah...hehe

    ReplyDelete
  5. takziah utk tok tua kak ekin deh
    amboii kucing pon amek mase sebulan nak manje dgn orang kan

    ReplyDelete
  6. bambam nya si kecik nih...mkn apa lah tu...geram!!!

    ReplyDelete
  7. Assalm ekin,
    he3
    gambor last tu macam tengah merajuk pun ada :P

    ReplyDelete