Tuesday, July 7, 2015

author photo


Assalamulaikum...
Hai.. update lagi rasa hari ini nampak blog Ok pulak update pukul 5.30 pagi tadi.. entri tu semalam punya ekin post pagi ini Ok dah tak ada  problem yang macam semalam tu...


Ok la ekin ingin mengucapkan terima kasih buat Cik Mimie di atas perhargaan Sijil yang sangat comel ni..... kenapa ekin dapat sijil ini sebab ekin tersenarai dalam Pengomen Tegar Jun 2015 di blog Cik Mimie ini..walaupun blogwalking ekin berkurang sejak HP rosak ni tak selaju dulu2 dah... 

Bulan Jun  ni sijil Warna hijau pulak kak ekin sangat suka la Cik Mimie... So sesiapa yang ingin mengenali Cik Mimie lebih dekat blog terjah blog dia taw.. Klik jah nama Cik Mimie di setiap entri ini.. 



This post have 18 komentar

avatar
Jari Manis delete July 7, 2015 at 8:31 PM

sis JM x check lagi masuk dalam list ke tak?

Reply
avatar
adianiez AIDA delete July 8, 2015 at 9:00 AM

tahniah jugak dari aida...
sgt rajin cik mimie buatkan sijil :)

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 8, 2015 at 1:23 PM

Sama2 Kak Ekin :) Terima kasih sebab jadi pengomen tegar di blog Cik Mimie :)

Reply
avatar
Cik Ash delete July 9, 2015 at 6:07 AM

Tu la rajin angat cik mimie ni

Reply
avatar
Cik Ash delete July 9, 2015 at 6:08 AM

Sis JM ada rasa dlm list

Reply
avatar
Cik Ash delete July 9, 2015 at 6:59 AM

Sama2 cik mimie... Mimie.pun sama memeriah blog kak ekin

Reply
avatar
izzeyda delete July 14, 2015 at 7:46 AM

tahniah ekin.. dapat jugak sijil daripada cik Mimie nih..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post