Tuesday, July 7, 2015

author photo
Blog Problem Lagi

kat bawah nama entri tu  jadi noreply@blogger.com 
     
.Hai, selamat pagi... ekin ingin bagitaw blog ekin ada problem ni perkara ni baru terjadi semalam, sedih sangat risiko guna tablet la semalam Tanpa guna cermin Mata kan habis di tekan apa entah jadi macam something kawan-kawan yang taw apa masalah boleh bagitaw ya... kalau ada kenal sesiapa yang lebih pandai masalah tolong la Bantu ekin..

Sebelum terjadi perkara macam ini 2 -3 hari lepas ekin terpadam komen-komen yang ditinggalkan oleh kawan-kawan... Kak JM yang perasaan keadaan komen tu delete kan.. itu pun tertekan tick right lepas tu tertekan untuk remove komen pulak adesss.. blog semalam update tak keluar kat dashboard dan bloglist kawan-kawan yang ekin follow.. bila bersemangat nak menulis macam ini pulak terjadi em... sabar la wahai sekeping hati diuji di bulan puasa bersabar jah mampu..


komen yang terdelete 

komen yg terdelete

photo signature_4.gif

This post have 22 komentar

avatar
Nor Ain Rusli delete July 7, 2015 at 6:31 AM

mcm seram je kak..
Cuba try rujuk sifu2 yang otai

Reply
avatar
Nor Ain Rusli delete July 7, 2015 at 6:31 AM

mcm seram je kak..
Cuba try rujuk sifu2 yang otai

Reply
avatar
Zafirah Kama delete July 7, 2015 at 7:51 AM

erk..

tersalah tekan..??

alamak... Firah tak pandai...

Reply
avatar
Deanna Morni delete July 7, 2015 at 9:00 AM

alaa...simpati pada ekin...sy nk tlg tp sy pun xbape nk reti...uhuhuhuhu...nnti mn tau kot2 ada otai yg tererboleh tlg ekin

Reply
avatar
Unknown delete July 7, 2015 at 10:49 AM

huhuhu ekin
bertabah la ya

Reply
avatar
adianiez AIDA delete July 7, 2015 at 11:26 AM

oiye?
sabar ye...
yes, bleh kot tanya frens yg pakar...

Reply
avatar
Cik Ash delete July 7, 2015 at 8:27 PM

Dah ok blog... Blog ni.semput2 la

Reply
avatar
Cik Ash delete July 7, 2015 at 8:29 PM

Ekin guna tablet ni taip dalam gelap hihihi gitu la jdinya

Reply
avatar
Cik Ash delete July 7, 2015 at 8:29 PM

Alhamdulilah pagi tadi.chek dah ok. Fuhhh selamat

Reply
avatar
Jari Manis delete July 7, 2015 at 8:32 PM

ohh..itu ke sbbnya..tapi skrg dh ok kan

Reply
avatar
Cik Ash delete July 7, 2015 at 8:35 PM

Ye kak sofu bertambah jah ni

Reply
avatar
Cik Ash delete July 7, 2015 at 9:58 PM

Yup itu sebabnya dah ok kut tengok la nanti mcm.ner kalu x ok lg ekin tnya org lebih taw

Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 8, 2015 at 12:42 PM

Alahai.. siannya ekin.. sabar ye.. ujian di bulan puasa..

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 8, 2015 at 1:32 PM

Nasib baik blog da ok da :)

Reply
avatar
Dunia Zumal delete July 9, 2015 at 4:35 AM

Zumal pun selalu gak terdelete, maklum la sekadar touch dia dah delete.

Reply
avatar
Kira Sakura delete July 9, 2015 at 10:59 AM

saya pun pernah terdelete komen tu. beratus la jugak. rasa geram kt diri sendiri huuuu

Reply
avatar
Zai Zamree delete July 10, 2015 at 12:48 PM

tdelete?huih...x keruan jdnya

Reply
avatar
izzeyda delete July 14, 2015 at 7:48 AM

jenis touch jer nih memang senang nak terdelete apa bagai.. tuh risau bab nak update guna tablet atau hp jer..

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 1:21 PM

Zai memey tak keruan jdi takut org salah fhm kita padam komen

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 1:21 PM

Kita menangis hahahhaha rasa bersalah pulak p terpadam komen tu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post