Monday, July 13, 2015

author photo

 #Cabaran20Hari | Nostalgia Kad Raya  | Asslamualaikum....Hai reader blog Cik Ash ini... puasa Ok ke...  cabaran ke 18 ekin menlengkap misi #Cabaran20Hari Puasa/Raya 2015 ini...  tajuk ke  18 ialah #Cabaran20Hari / Nostalgia Kad Raya jom Nostalgia Kad Raya ni....

 #Cabaran20Hari | Nostalgia Kad Raya

Nostalgia Kad Raya yang tak boleh saya lupa masa zaman sekolah dulu banyak dapat kawan-kawan hantar hihihi... Kita orang berbalas Kad Raya taw... tu yang syok sangat.. 


Bila dah tak sekolah Nostalgia Kad Raya dah kurang dah tak ada dah yang hantar semua kawan-kawan sekolah tak dapat dihubungi lagi.. 

Bila dah keje tu saya ada peluang join satu radio on9 dan saya dapat buat satu blog dari situ saya dapat ramai blogger banyak gak kawan-kawan bagi Kad Raya dekat saya.. Nostalgia Kad Raya gak buat saya  la 

Tahun ni baru satu saja dapat maybe dah bertukar duk kedah kurang sikit bagi alamat nak Kad Raya hihihi... Nostalgia Kad Raya belum bermula lagi..  terlepas baca entri sebelum ini boleh terjah link dekat bawah ini 



This post have 19 komentar

avatar
Aku delete July 13, 2015 at 8:48 AM

Sama la zaman sekolah dulu rajin menghantar kad raya. padahal satu sekolah sanggup tu pergi pos juga konon surprise utk kawan.
Mr DIY kota Bharu di Jalan Sultan Yahya, Taman Maju, Kota Bharu
Lot 240, No. 4702-L, Taman Maju, Jalan Sultan Yahya Petra, 15200 Kota Bharu Kelantan

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 13, 2015 at 2:05 PM

Kada Raya...dah jarang orang guna skrg ni :) tapi sejak jadi blogger, selalu dpt kad raya ;)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 13, 2015 at 2:42 PM

Alhamdulillah.. tahun nie sha masih dapat kad raya.. semuanya sebab menang GA.. hehehe.. Seronok gak bila dapat kad raya kan..

Reply
avatar
izzeyda delete July 13, 2015 at 3:53 PM

lama jugak tak dapat kad raya.. teringat zaman sekolah dulu banyak jugak dapat kad raya.. tahun ni banyak jugak dapat kad raya.. dah dapat 4 kad raya untuk tahun ni..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete July 13, 2015 at 4:58 PM

lama gaks aida x dpt kad raya.
tahun ni baru dpt beberapa.
semua dari blogger frens yg best :)

Reply
avatar
Farrah MF delete July 13, 2015 at 6:59 PM

Feeling berbalas kad raya tu yg bestttt!

Reply
avatar
Jari Manis delete July 13, 2015 at 7:53 PM

zaman teknologi skrg ni kan Ekin org dh lupakan tradisi hantar kad raya tu...kad raya pun dh semakin kurang di cetak..kebanyakan guna e-kad...kalau zaman skrg ni dpt kad raya mmg heaven hiksss

Reply
avatar
Dunia Zumal delete July 14, 2015 at 3:14 AM

Nostalgia lalu kini kembali sejak bergelar blogger

Reply
avatar
Cik Ash delete July 24, 2015 at 6:52 AM

terima kasih atas info mR DIY tu

Reply
avatar
Cik Ash delete July 24, 2015 at 6:53 AM

betul.cik mimie.... sejak jadi blogger baru.dapat kad raya

Reply
avatar
Cik Ash delete July 24, 2015 at 6:54 AM

tahniah.sha dapat menang GA tu

Reply
avatar
Cik Ash delete July 24, 2015 at 6:58 AM

wah banyaknya kak eyda dapat kad raya

Reply
avatar
Cik Ash delete July 24, 2015 at 7:02 AM

ye betul tu zumal hihihiu

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete July 26, 2015 at 10:09 PM

SS suke kad raya... Teringat zaman sekolah...

Reply
avatar
nona sani delete June 19, 2016 at 8:05 AM

Tapi, sekarang.handphone cecangih dah semuaaa, huhu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post