Tuesday, July 14, 2015

author photo
Cabaran20Hari | Senarai Kuih Raya Pilihan Hati | Assalamualaikum...Hai reader blog Cik Ash ini.. puasa ok ke..cabaran ke 19 saya melengkapkan misi #Cabaran20Hari Puasa/Raya2015 ini, Tajuk ke 19 ialah #Cabaran20Hari / Senarai Kuih Raya Pilihan Hati, Jom baca dekat bawah ini.

 #Cabaran20Hari | Senarai Kuih Raya Pilihan Hati

Semua orang mesti ada kuih yang mengikut pilihan hati nak makan nanti Raya kan.... mesti dah  ada Senarai Kuih Raya Pilihan Hati kan.... Ok kuih yang mengikut selera saya  rasa nak makan kuih Almond London , Biskut Arab, kuih siput, popia mini, maruku, tempeyek dan banyak lagi. la.. Jom kita usha Gambar kuih yang saya  suka makan hihihi.. 


Almond London


Semperit

                                            
                                                                 Biskut Arab

Itu saja Senarai Kuih Raya Pilihan Hati yang dapat saya kongsi di dalam #cabaran20hari ini... yang mana terlepas nak baca entri lain boleh la terjah link di bawah ini


This post have 17 komentar

avatar
adianiez AIDA delete July 14, 2015 at 11:18 AM

ramai gaks bloggers list kat london almond :)
sedap...
coklat... badam...
hmmmm...

Reply
avatar
Cik Balqis delete July 14, 2015 at 1:05 PM

ishkk..dtg2 tgk sekut raya..lapa terus..hahaha
sori da lme xsinggah..da lain benor blog ash skrg nie..hehehe..

btw selamat hari raya in advance! XD

Reply
avatar
Zafirah Kama delete July 14, 2015 at 1:14 PM

Gebunya biskut arab tu... heee

Reply
avatar
nurul aqidah azahar delete July 15, 2015 at 3:19 PM

eh sama la favourite kite..hehehhe

Reply
avatar
Dunia Zumal delete July 16, 2015 at 3:35 AM

Tak sabar nak makan kuih raya. Hehe ^-^

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete July 16, 2015 at 6:06 AM

semperit opcos hehehe.. memang all the time fav kan..
kalo time tak raya pun kdg2 beli ngap ngap jugak..

Reply
avatar
Aniey Yusoff delete July 17, 2015 at 12:04 AM

semperit dgn kuih arab mmg feberet kuih lain ada yg xtau nama, makan sedap je hihi

Reply
avatar
Jari Manis delete July 22, 2015 at 8:40 PM

almond london..my feveret too

Reply
avatar
Cik Ash delete July 23, 2015 at 3:47 PM

@PeRdU cINta hihihi biskut Arab xde jumpa masa raya

Reply
avatar
Cik Ash delete July 23, 2015 at 3:50 PM

@adianiez AIDA almond London memey sedap sis aida

Reply
avatar
Cik Ash delete July 23, 2015 at 3:51 PM

@Cik Balqis biskut raya buat balqis terliur hihihihi
tak ada lain biasa jah tu

Reply
avatar
Cik Ash delete July 23, 2015 at 3:54 PM

@Siti Nurzafirah aboh ekin cakap kalau biskut Arab x gebu tu tak jdi dia siap bgitaw semua org biskut tu tak jadi

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete July 26, 2015 at 10:05 PM

Lebih suka kerepek rempeyek muruku... Hi hi hi...

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 28, 2015 at 11:59 AM

semua sedap2..tapi Cik Mimie suka kerepek ubi je..kuih lain memang tak pandang..heheh

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 12:21 PM

Boleh join MIL n abe ekin ni stock muruku ada kat rumah ni

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post