BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Tuesday, July 28, 2015

CPUV Nuffnang Fair & Lovely Raya

CPUV Nuffnang Fair & Lovely Raya | Assalamualaikum.. Hari ini agak lewat sikit Cik Ash update blog. Disebabkan ada problem dengan handphone Cik Ash.




Tablet tak boleh nak screenshoot la pulak, Sebenarnya agak lama Cik Ash tak buka akaun nuffnang ini sejak raya aritu lagi. Semalam Cik Ash terlebih rajin dan berkesempatan buka terkejut tengok ada jumlah bertambah lagi dan dapat satu iklan CPUV baru pada 24 Julai 2015.

Alhamdulilah rezeki untuk bulan Julai ini, CPUV yang sedang bergayut-gayut di blog Cik Ash adalah Fair & Lovely Raya ini. Terima Kasih kepada Mr. Nuffnang nanti boleh bagi banyak-banyak duit raya dekat Cik Ash ya. 

Ok la korang itu jer yang nak kongsikan dengan pasal nuffnang jer pun, tiada apa pun nak kongsi pun.

     

18 comments:

  1. Wah, bnyk yg on-going..tahniah Kak Ekin :)

    ReplyDelete
  2. @Cik Mimie Mimie pun banyak gak tu... terima kasih

    ReplyDelete
  3. tahniah..reseki rajin update blog..sis JM dah lama x check.ntah ada ke tak

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah ekin.
    aida pun x cek cek nuff.
    x byk pun :)
    blog kecil aje...

    ReplyDelete