-->

Wednesday, July 15, 2015

author photo
                             DIY Bekas Tempat Simpan Brooch
                                                   
Hai..ini ada DIY yang ekin buat tempat letak brooch tu.. ideal ni datang tertiba hihihi.. ekin guna barang ada dah kat rumah ni... ekin terfikir-fikir brooch yang banyak nak letak dalam apa ni tu yang datang buat ideal ni kalau letak hangbag hilang pulak... Jom kita usha apa barang yang diperlukan nak buat ni seperti di bawah ini

kotak
ni double tape senang nak tampal-tampal nanti kat Kotak tu...

ni pulak lebihan kertas pembalut barang hantaran Abe Adi kahwin sempat lagi ekin kebas kan hihihihi... 

Ni pulak Gunting harus la kena guna nak kerat kertas tu nak bagi sama saiz dengan Kotak kan..


hah ni la hasilnya kotak dah siap di balut nampak cantik kan hihihihi

siap dah kotak


ni la brooch yang ekin nak bawa hihihi.. brooch pink ekin buat sendiri yang lain tu ada beli dan Encik suami bagi masa first kenalan dulu hahaha tengok tu masih tersimpan lagi barang abang bagi...  rantai mutiara tu pulak ekin beli di mydin jah hahaha nampak yang mahal kan..  gelang Sarawak adik ekin hadiahkan... yang lain sila abaikan hihuhihihi..


your advertise here

This post have 25 komentar

avatar
Cik Rose delete July 15, 2015 at 11:28 AM

buat sendiri kan. lagi senang, tak yah pi beli bekas dah

Reply
avatar
izzeyda delete July 15, 2015 at 11:39 AM

cantiknya bekas tempat letak brooch Ekin..

Reply
avatar
Cik Ash delete July 15, 2015 at 6:05 PM

Ha ah memang jimat...nak.balik kelantan ni.ideal mai

Reply
avatar
Cik Ash delete July 15, 2015 at 6:23 PM

Hahahaha pembalut mencantikan bekas tu

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete July 16, 2015 at 5:54 AM

hehehe brooch bunga2 yeee Kak Ekin suka hehe..

Reply
avatar
Farrah MF delete July 22, 2015 at 2:14 PM

Cantikkkk! Tak delah cicir-bicir brooch & aksesori nak pakai masa raya :)

Reply
avatar
Jari Manis delete July 22, 2015 at 8:32 PM

brooch pink tu menarik2 mata sis JM nih hihihih

Reply
avatar
Jari Manis delete July 22, 2015 at 8:33 PM

wowww....guna product glow glowing beauty skin tu ahaksss

Reply
avatar
Cik Ash delete July 23, 2015 at 10:53 PM

hihihhi tu la terlebih rajin jdi la apa2

Reply
avatar
Cik Ash delete July 23, 2015 at 10:54 PM

hihihihi i memey suka bunga siap boleh buat sendiri tu yg syok

Reply
avatar
Cik Ash delete July 23, 2015 at 10:55 PM

betul tu kak farah... bekas ni ank saudara tertarik nk main hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete July 23, 2015 at 10:56 PM

hahahaha pink tu memey menarik sgt bilq dipakai tudung pink nmpk cantik sgt

Reply
avatar
Cik Ash delete July 23, 2015 at 10:58 PM

ala2 tak ingat nk blurkan kotak tu akhirnya sis JM taw

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete July 25, 2015 at 9:48 AM

pakai seketul kat tudung.. tudia..
jangan tebuan mai hinggap dahla..

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 12:02 PM

Tebuan tak berkenan pun cik CT sebab x berbau pun hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 12:02 PM

Hihihihi.. comel dalam gambar luaran tak pun

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 28, 2015 at 1:28 PM

Cik Mimie ada bekas pun..tetap hilang jugak..xtau kemana mnghilang..=_=" hahaha

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete July 29, 2015 at 10:49 AM

Assalam ekin,
wow
brooch zaman cintan cintun pun ada lagi?????????/
kagum3

Reply
avatar
Farrah MF delete October 27, 2015 at 9:41 PM

Hahahah kalau tu tak leh tolong lah. Cik Ash kena simpan elok2 bekas tu :)

Reply
avatar
Maria Firdz delete July 15, 2016 at 7:11 PM

Rajin dan yang pasti kreatif dan menjimatkan...

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post