Monday, July 13, 2015

author photo


< Klik gambar untuk join >


Assalamualaikum & hello there,





Siapa cakap bila dah besar mesti tak dapat duit raya? Sempena bulan Syawal bakal datang BBL dengan rasa gembira nak bagi duit raya kepada blogger bertuah. Cepat beratur submit entri ya. Boleh belanja diri sendiri makan aiskrim pasu.

Hadiah duit raya

Duit raya RM20 
untuk 1 orang pemenang

Duit raya RM10 
untuk 3 orang pemenang



Duit raya RM5 
untuk 5 orang pemenang


Cara nak join sangat mudah. Follow step dibawah :


1. Add BBL di


Follow blog

LIKE fan page

Add Google+

Add Twitter

Add  Instagram

2. Buat satu entri bertajuk "Giveaway  Duit Raya Dari BBL"

3. Copy coding yang disediakan & paste kat ruang HTML & publish entri



Cara nak paste code dalam entri


4. Tinggalkan link URL entri korang dalam kotak komen SINI (link)

Tu saja. Senang sangat kan.

Tarikh tamat giveaway pada 14 Julai 2015

Pemenang akan diumunkan pada 16 Julai 2015 nanti




BBL ~ Cepat submit link URL korang
o\( ̄ρ ̄)/o

Sekian terima kasih & selamat hari raya















This post have 13 komentar

avatar
budakbandunglaici delete July 13, 2015 at 4:31 PM

Salam Ramadhan,
terima kasih sudi join Giveaway Duit Raya Dari BBL.

Dah update senarai peserta giveaway,
boleh rujuk entri ini ya
http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/06/senarai-peserta-giveaway-duit-raya-dari.html

Reply
avatar
Farrah MF delete July 13, 2015 at 6:57 PM

Moga bertuah dpt duit raya :)

Reply
avatar
Dunia Zumal delete July 14, 2015 at 3:13 AM

Nanti dapat banyak duit raya la yer ^-^

Reply
avatar
Farhain azmi delete July 15, 2015 at 11:11 AM

Salam Ramadhan. Singgah dari GA yang sama.goodluck n all the best ye :)

http://akuhanyagadiskampung.blogspot.com/2015/06/giveaway-duit-raya-dari-bbl.html

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete July 16, 2015 at 6:04 AM

hehee.. gud luck Kak Ekin..
kalo dapat share2 k..

Reply
avatar
budakbandunglaici delete July 20, 2015 at 4:54 PM

Selamat hari raya..

BBL dah umunkan pemenang, tahniah kepada yang menang. Boleh check melalui entri ini ya. terima kasih join Giveaway ini

http://budakbandunglaici.blogspot.com/2015/07/senarai-pemenang-giveaway-duit-raya.html

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post