Thursday, July 9, 2015

author photo
                                                         
Hai ekin ada share padal Isteri Separuh Masa bakal ditayangkan pula Isteri Separuh Masa Raya yang akan ditayangkan sempena hari raya aidilfitri nanti. Dijadualkan untuk ditayang pada hari raya ke-3 (19 Julai) pada pukul 10 pagi dan ditayangkan serentak di Astro RIA dan Astro RIA HD. Saksikan gelagat Aiman Hakim Ridza dan Emma Maembong di masa cuti raya anda.
TAJUK

ISTERI SEPARUH MASA RAYA

TARIKH TAYANGAN : 19 julai 2015
SIARAN : Astro RIA & RIA HD
ARAHAN : Micheal Ang
PARA PELAKON : Aiman Hakim Ridza, Emma Maembong, Sharifah Shahora, Normah Damanhuri, Lia Natalia, Natasha Elyzza

This post have 12 komentar

avatar
Kira Sakura delete July 9, 2015 at 10:53 AM

raya raya memang banyak cite yang best2 hihihi

#BloggerUtara

Reply
avatar
dorsett pink delete July 9, 2015 at 3:08 PM

macam best jer cerita ni.. boleh tengok kalau ade kesempatan

Reply
avatar
Zai Zamree delete July 10, 2015 at 12:41 PM

ala...xleh tgk la...rumah xda astro

Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 10, 2015 at 4:12 PM

X tgk.. umah xde astro.. hehehe..

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete July 11, 2015 at 5:47 AM

Amboi si Aiman tu menguap ke pe tu?

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete July 11, 2015 at 5:48 AM

SS pernah jumpa Aiman tu... Muka jambu... Kecik je orgnya...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete July 11, 2015 at 5:49 AM

Macam2 tajuk citer melayu skrg... Dah jadi trend... Isteri bla bla bla... Suami bla bla bla...

Reply
avatar
Jari Manis delete July 12, 2015 at 11:17 PM

Aiman tu semakin femes dalam lakonan berbanding nyanyian

Reply
avatar
Jari Manis delete July 12, 2015 at 11:18 PM

dh lama x tgk cite melayu.. ntah malas nk layan

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 13, 2015 at 1:42 PM

semua drama tv..buat tele untuk raya..hehehe..nk tgk Rindu 200% Raya :)

Reply
avatar
izzeyda delete July 13, 2015 at 4:04 PM

selalu time raya mesti ada drama ngan filem macam2..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post