Wednesday, July 15, 2015

author photo
                         
                                                  
                                                            Assalamulaikum... 
hai reader blog cik ash .. hari ini ekin nak share view Nuffnang Blog Cik Ash taip dah lama asyik tersimpan dalam draf ni... 2 Kali ekin check Nuffnang copy link blog yang tersenarai tapi. tak share pun duk tersimpan dalam draf hari ini baru sempat sharebtu pun auto ppublish ni nak raya dah kan sibuk la tinggal blog baru tak sunyi kan.. 


Jom terjah blog yang view blog ekin... terima kasih kepada nama-nama yang tersenarai di atas tu... 

This post have 17 komentar

avatar
PeRdU cINta delete July 15, 2015 at 9:20 PM

Sahabat sahabat yang rajin.,

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete July 16, 2015 at 6:00 AM

mih mih mih.. iols baru ada masa nak menjenguk..
hai Kak Ekin =)

Reply
avatar
Farrah MF delete July 22, 2015 at 2:11 PM

Hi hi hi...akak nampak link akak di atas tu :)

Reply
avatar
Jari Manis delete July 22, 2015 at 8:36 PM

alaaa,,,sis JM x masuk list

Reply
avatar
Cik Ash delete July 23, 2015 at 10:49 PM

hihihih.mungkin time ekin chek kak farah tengah skondeng ni

Reply
avatar
Cik Ash delete July 23, 2015 at 10:50 PM

tu la ramai yg singgah ni

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete July 25, 2015 at 9:51 AM

hehehe.. nama pun da kena tendang kuar dari carta..
xleh bom sangat kali ni. ramai orang nak kena terjah =)
nnt singgah lagi k..

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete July 26, 2015 at 10:01 PM

Ekin ramai peminat nih... Hi hi hi...

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 28, 2015 at 1:29 PM

Eh, link Cik Mimie pun ada ..:)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post