Monday, July 13, 2015

author photo
Kad Raya Berkembar

 selamat malam rakan blogger Cik Ash, mood raya dah dekat kan mesti sibuk menyediakan persiapan untuk raya kan.. Kad Raya yang dinantikan akhirnya sampai serentak 3 Kad Raya. Siap Bagi nama Kad Raya 3 kembar hahahaha... tahun ni sangat teruja dapat Kad Raya dari blogger.


Kad Raya Pertama datang dari jauh From FAMF Tower hihihi ... Terima kasih kak Farah bagi Kad Raya ni... tulisan kak Farah memey comel suka sangat taw baca cute jah..


Kad Raya yang Kedua kita ni pulak datang dari Selantan Johor jauh gak tu hihihi... iaitu Kanda SS , Mbak Jambu, Kak Nam, Kak Macho semua nama ada hahahaha.... Nama blog pemberi Kad Raya ini ialah Scdha Sein


Kad Raya yang ketiga datang Putrajaya jauh gak tu.. pemberi kad raya sangat suka warna pink dan suka pergi travel di korea dah macam kampung tu.. siapa ya pemberi kad ni mesti Sis JM yang paling sporting ,pemurah sangat.


This post have 19 komentar

avatar
Jari Manis delete July 13, 2015 at 8:20 PM

ahakss....sampai serentak ehhhh

Reply
avatar
Jari Manis delete July 13, 2015 at 8:21 PM

kad raya dari 3 dara pingitan hihihhi

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete July 13, 2015 at 9:50 PM

Selatan... Bukan Selantan... Ha Ha Ha..

Reply
avatar
Dunia Zumal delete July 14, 2015 at 3:10 AM

Tahniah yer, banyak dapat kad raya ^-^

Reply
avatar
izzeyda delete July 14, 2015 at 7:41 AM

pandai set tarikh nak sampai ya.. amboii kak JM 3 dara pingitan ya.. hehehe..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete July 14, 2015 at 11:18 AM

best :)
suka hati dpt kad raya ekk :)

Reply
avatar
LadyBird delete July 15, 2015 at 10:23 AM

Cantik kad raya cik ash dapat :D

Reply
avatar
Cik Ash delete July 24, 2015 at 6:44 AM

ha ha ha ha typo la pulak

Reply
avatar
Cik Ash delete July 24, 2015 at 6:45 AM

tq zumal hihihi 3 jer dpat tu

Reply
avatar
Cik Ash delete July 24, 2015 at 6:47 AM

tu la pandai sungguh kad set tarikh ni posman kut yg bgi tarikh kut

Reply
avatar
Cik Ash delete July 24, 2015 at 6:49 AM

hihihihi suka la sangat dapat kad

Reply
avatar
Cik Ash delete July 24, 2015 at 6:50 AM

hihihihi yang pemberi.kad tu sangat baik hati bagi kad yang cantik

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 28, 2015 at 11:58 AM

banyaknya Kad raya Kak Ekin dapat...best2 :)

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 12:22 PM

Tak gantung pun sbb tak raya sini raya kat kmpg hihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post