Monday, July 27, 2015

author photo
MAGFIR MIRACLE HONEY JUICE | Assalamualaikum...selamat malam semua... malam ini Cik Ash nak share dengan korang semua supplement MAGHFIR MIRACLE HONEY JUICE yang aboh Cik Ash syorkan untuk diamalkan untuk permakanan harian kita. Balik kelantan masa raua aritu aboh ada memperkenalkan produk ini pada Cik Ash.

Alkisahnya aboh Cik Ash dia check tekanan darah, jantung dan kolesterol yang guna alat tu , memang waktu chek Cik Ash kepenatan sangat letih la kut, Masa dapat result keputusan masyaAllah keputusan selepas chek tak sesuai dengan umur Cik Ash. 

Aboh bagi la satu titik MAGHfir MIRACLE HONEY JUICE tu dalam 2 titik di bawah lidah Cik Ash.. selepas 6 minit menunggu aboh Cik Ash chek balik keputusannya alhamdulilah ada penurunan sedikit. rasa pening tu ada yang berkurang sikit.

 

Sekrang ni Cik Ash cuba bagi Mak Mentua guna supplement Maghfir ni tengok nanti macam mana dengan kesihatan dia ok ke tak.  
Dibawah ini  Cik Ash sertakan penerangan tentang MAGHFIR ni :- 

                                      

Apa Itu MAGHFIR 

MAGHFIR merupakan jus minuman bertenaga berperasa madu dan limau nipis. Ianya juga dapat meningkatkan perkembangan minda. MAGHFIR berbeza dengan madu biasa kerana produk ini diproses menggunakan teknologi PHANTO. Hasilnya dapat dirasai lebih cepat iaitu hanya 6 minit  berbanding dengan madu biasa yang memakan masa 1-10 bulan. 

Apa Kelebihan Maghfir Formulated Honey (MAGHFIR) 

√ Membantu menstabilkan tekanan darah
√ Menghilangkan lesu
√ Membekalkan tenaga
√ Mengelakkan kegemukan yang tidak terkawal
√ Memudahkan proses penghadaman
√ Untuk kulit kelihatan cantik

Cara penggunaan
# Tanpa sebarang penyakit - 1 sudu kecil diminum terus
# Pesakit darah tinggi - 1 sudu kecil dengan satu mug air suam, 2 kali sehari untuk menurunkan tekanan darah.
# Pesakit Kencing Manis - 1 sudu kecil dengan 1.5 liter air suam

*pada awal penggunaan MAGHFÍR bagi pesakit darah tinggi akan mengalami rasa mengantuk. Anda disarankan untuk tidur seketika untuk merangsang tindakbalas MAGHFÍR.



This post have 17 komentar

avatar
Farrah MF delete July 27, 2015 at 11:58 PM

Ni baru first time dengar tentang produk ni :)

Reply
avatar
Deanna Morni delete July 28, 2015 at 7:59 AM

waaaaa....1st time tgk produk nihh :)

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 11:37 AM

Kak farah sama ekin pun first time dengar gak balik kelate aritu la

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 11:39 AM

Sama la jugak ekin dapat info ekin sharevdi blog utk kongsi kat pembaca

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 28, 2015 at 1:36 PM

xtau pulak pasal produk ni..tahnk for sharing Kak Ekin :)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 28, 2015 at 4:53 PM

Ekin.. sha joint WHOHAA tu..

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete July 29, 2015 at 10:43 AM

Assalam ekin,
baguih
benda yang baek harus dikongsi kan3

Reply
avatar
Cik Ash delete July 30, 2015 at 8:58 PM

@Cik Mimie mungkin masih baru lagi kut tentang produk ni.. sama2 venda baik harus la share

Reply
avatar
Cik Ash delete July 30, 2015 at 9:02 PM

@Shahida Dzulkafli tahniah join nanti jwb la soalan tu

Reply
avatar
Latiff delete November 29, 2015 at 8:57 AM

Terbaik...
Sama berkongsi manfaat kpd masyarakat...
[ Magfir.info ]

Reply
avatar
Cik Ash delete January 14, 2016 at 4:42 PM

produk ni popular dikelantan

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post