TICKER

Monday, July 27, 2015

MAGFIR MIRACLE HONEY JUICE

MAGFIR MIRACLE HONEY JUICE | Assalamualaikum...selamat malam semua... malam ini Cik Ash nak share dengan korang semua supplement MAGHFIR MIRACLE HONEY JUICE yang aboh Cik Ash syorkan untuk diamalkan untuk permakanan harian kita. Balik kelantan masa raua aritu aboh ada memperkenalkan produk ini pada Cik Ash.
 

Alkisahnya aboh Cik Ash dia check tekanan darah, jantung dan kolesterol yang guna alat tu , memang waktu chek Cik Ash kepenatan sangat letih la kut, Masa dapat result keputusan masyaAllah keputusan selepas chek tak sesuai dengan umur Cik Ash. 

Aboh bagi la satu titik MAGHfir MIRACLE HONEY JUICE tu dalam 2 titik di bawah lidah Cik Ash.. selepas 6 minit menunggu aboh Cik Ash chek balik keputusannya alhamdulilah ada penurunan sedikit. rasa pening tu ada yang berkurang sikit.

 

Sekrang ni Cik Ash cuba bagi Mak Mentua guna supplement Maghfir ni tengok nanti macam mana dengan kesihatan dia ok ke tak.  
 
Dibawah ini  Cik Ash sertakan penerangan tentang MAGHFIR ni :- 

                                      

Apa Itu MAGHFIR 

MAGHFIR merupakan jus minuman bertenaga berperasa madu dan limau nipis. Ianya juga dapat meningkatkan perkembangan minda. MAGHFIR berbeza dengan madu biasa kerana produk ini diproses menggunakan teknologi PHANTO. Hasilnya dapat dirasai lebih cepat iaitu hanya 6 minit  berbanding dengan madu biasa yang memakan masa 1-10 bulan. 

Apa Kelebihan Maghfir Formulated Honey (MAGHFIR) 

√ Membantu menstabilkan tekanan darah
√ Menghilangkan lesu
√ Membekalkan tenaga
√ Mengelakkan kegemukan yang tidak terkawal
√ Memudahkan proses penghadaman
√ Untuk kulit kelihatan cantik

Cara penggunaan
# Tanpa sebarang penyakit - 1 sudu kecil diminum terus
# Pesakit darah tinggi - 1 sudu kecil dengan satu mug air suam, 2 kali sehari untuk menurunkan tekanan darah.
# Pesakit Kencing Manis - 1 sudu kecil dengan 1.5 liter air suam

*pada awal penggunaan MAGHFÍR bagi pesakit darah tinggi akan mengalami rasa mengantuk. Anda disarankan untuk tidur seketika untuk merangsang tindakbalas MAGHFÍR.



17 comments:

  1. Ni baru first time dengar tentang produk ni :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak farah sama ekin pun first time dengar gak balik kelate aritu la

      Delete
  2. waaaaa....1st time tgk produk nihh :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la jugak ekin dapat info ekin sharevdi blog utk kongsi kat pembaca

      Delete
  3. xtau pulak pasal produk ni..tahnk for sharing Kak Ekin :)

    ReplyDelete
  4. Assalam ekin,
    baguih
    benda yang baek harus dikongsi kan3

    ReplyDelete
  5. @Cik Mimie mungkin masih baru lagi kut tentang produk ni.. sama2 venda baik harus la share

    ReplyDelete
  6. Terbaik...
    Sama berkongsi manfaat kpd masyarakat...
    [ Magfir.info ]

    ReplyDelete