Saturday, July 11, 2015

Rexona FreshProtect Kit Winner By WOOP.my

Rexona FreshProtect Kit Winner By WOOP.my | Hai korang, diharap semuanya sihat. Terima kasih kepada yang sudi komen dekat blog ni.


woop

Sebelum ini Cik Ash ada join satu laman sesawang woop, Jawab soalan kita boleh dapat point boleh tukar dengan barang macam-macam seperti Rexona, soflan, joy, dumil dan banyak lagi.

 


Lepas tu Woop.my ada mesej ekin berjaya dapat rexona ni... Kena isi alamat ekin isi.la...


ekin isi alamat bulan 6 hari tu 2 hari lepas barang rexona ekin menang tu dah dapat ni tengok kat bawah ini

muka depan kotak 

Inilah rexona untuk men dan women.. 
boleh la abang satu ekin satu.. hihihi


Voucher 

untuk komen pasal rexona ini

Ini penerangan tentang rexona

Apa tunggu lagi  Jom la sertai WOOP.my boleh klik link >>>> Daftar Sini .. isi maklumat dia ingin ikut la arahan dia.. jangan lepaskan peluang ini...



Ekin juga ingin mengucapkan terima kasih kepada Kak Farah yang memperkenalkan website WOOP.my .. Hihihi.. 



16 comments: