Saturday, July 11, 2015

author photo
Rexona FreshProtect Kit Winner By WOOP.my | Hai korang, diharap semuanya sihat. Terima kasih kepada yang sudi komen dekat blog ni.


woop

Sebelum ini Cik Ash ada join satu laman sesawang woop, Jawab soalan kita boleh dapat point boleh tukar dengan barang macam-macam seperti Rexona, soflan, joy, dumil dan banyak lagi.

 


Lepas tu Woop.my ada mesej ekin berjaya dapat rexona ni... Kena isi alamat ekin isi.la...


ekin isi alamat bulan 6 hari tu 2 hari lepas barang rexona ekin menang tu dah dapat ni tengok kat bawah ini

muka depan kotak 

Inilah rexona untuk men dan women.. 
boleh la abang satu ekin satu.. hihihi


Voucher 

untuk komen pasal rexona ini

Ini penerangan tentang rexona

Apa tunggu lagi  Jom la sertai WOOP.my boleh klik link >>>> Daftar Sini .. isi maklumat dia ingin ikut la arahan dia.. jangan lepaskan peluang ini...



Ekin juga ingin mengucapkan terima kasih kepada Kak Farah yang memperkenalkan website WOOP.my .. Hihihi.. 



This post have 16 komentar

avatar
Cikna delete July 12, 2015 at 1:42 PM

Bestkan dgn woop ni.....;-)

Reply
avatar
Dunia Zumal delete July 13, 2015 at 3:27 AM

Zumal nak join juga laaa...

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 13, 2015 at 2:01 PM

xtau nk guna woop ni mcm mana..heee

Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 13, 2015 at 2:53 PM

Tahniah Ekin.. Nak joint juga lah..

Reply
avatar
Farrah MF delete July 13, 2015 at 7:06 PM

Best kan,..sambil2 dok berinternet tu, leh dapat macam2 :)

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 12:50 PM

Yup sangat best rugi kalau x join

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 12:51 PM

Xtaw guna boleh tnya kak farah hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 12:53 PM

Betul tu kak farah best sangat ni dapat mcm2

Reply
avatar
Azurah delete February 13, 2016 at 4:54 PM

Azurah pun dapat tapi nape x de vauchar sekali?

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post