Thursday, July 16, 2015

author photo

                                                                 Assalamulaikum.                    
Hai reader blog cik ash yang dikasihi semua, di kesempatan ini Cik Ash dan suami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat seluruh blogger yang mengenali Cik Ash , tak mgenali kalau salah silap cik ash ya.. Selama cik ash menulis blog ni mana ada post post entri yang buat tersinggung ke harap di maafkan ya..

Tahun ini Cik ash balik beraya di Kelantan .. Alhamdulilah happy sangat nak beraya dengan family di Kelantan.. lagi pulak raya pertama jatuh tarikh lahir ma maybe ada buat makan lebih sikit hihihi...

Semoga dipermudahkan perjalanan ekin dan korang yang akan bertolak balik kampung... jaga diri ya..



This post have 13 komentar

avatar
Dunia Zumal delete July 16, 2015 at 8:15 PM

Selamat hari raya Aidilfitri Ekin, maaf zahir batin ^-^

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete July 16, 2015 at 11:48 PM

Selamat hari raya... maaf zahir dan batin!

Reply
avatar
Farrah MF delete July 22, 2015 at 2:10 PM

Hai Ekin,..selamat hari raya! Macam mana raya setakat ni?

Reply
avatar
Jari Manis delete July 22, 2015 at 8:34 PM

selamat hari raya Ekin....epy belated besday buat ma ekin dan semoga beliau sentiasa sihat aminnn

Reply
avatar
izzeyda delete July 23, 2015 at 4:11 PM

selamat hari raya Ekin.. alhamdulillah dah selamat balik kampung dan pulang ke rumah..

Reply
avatar
Cik Ash delete July 23, 2015 at 10:43 PM

raya dalam rumah mkn kerepek saja akak hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete July 23, 2015 at 10:44 PM

tq akak.. nanti ekin bgitaw ma hihihi...

Reply
avatar
Cik Ash delete July 23, 2015 at 10:45 PM

alhamdulilah dah selamat balik kmpg n.pulang ke rumah kembali.kpd rutin harian ekin la skrg surirumah hihihihi

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete July 25, 2015 at 9:49 AM

eheheh.. ceq mai singgah orang dah sminggu raya..
tapi wish jugak laa slamat hari raya =)

Reply
avatar
Cik Ash delete July 28, 2015 at 11:50 AM

Xpe masih dalam raya lagi ni

Reply
avatar
Cik Mimie delete July 28, 2015 at 1:30 PM

Selamat hari raya Kak Ekin :) Maaf zahir batin :)

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete July 29, 2015 at 10:47 AM

Assalam ekin,
selamat hari raya aidilfitri
maaf zahir & batin naaaaaaaaaaa

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post