-->

Friday, July 31, 2015

author photo


                                                                  Assalamulaikum
Selamat malam semua... malam ni udate lagi untuk korang semua harap sudi la baca ya. 2-3 hari lepas ekin ada terima Kad raya dari sahabat #bloggerutara taw... terima sha Kad dan stickey Kad perhargaan top comment blog sha..

So kepada yang ingin mengenali shahida lebih dekat boleh ke blog KasihkuAmani. blog beliau info info menarik harus di baca taw...



Untuk perhatian kepada semua yang ada whatsapp no ekin buat masa ni Aktiviti whatsapp diberhentikan buat seketika disebabkan ada masalah dengan HP ekin rosak pulak xtaw rosak apa..  dah mintak bantuan sepupu abg tolong tengok kan tunggu dia free baru baiki...  begitu banyak ujian Allah bagi dekat ekin ujian itu tanda Allah sayang ekin suruh bersabar..



your advertise here

This post have 22 komentar

avatar
PeRdU cINta delete July 31, 2015 at 9:21 PM

Moga Allah permudahkan setiap urusan kita..amin...

Reply
avatar
Sha Mohamed delete July 31, 2015 at 9:50 PM

Sama-sama ekin..
Semoga dipermudahkan segala urusan ekin..

Reply
avatar
Dunia Zumal delete August 1, 2015 at 11:48 AM

Zumal dapat 3 je kad raya tahun nie... Moga hp Ekin cepat ok yer

Reply
avatar
Farrah MF delete August 1, 2015 at 3:20 PM

Kad raya kartun!!!! :)
Eh, tak setel lagi problem hp ekin ye?

Reply
avatar
riza afzan asri delete August 1, 2015 at 4:59 PM

best kan?..dah macam dulu2 plak htr kad raye :)

Reply
avatar
Cik Ash delete August 2, 2015 at 12:49 PM

Oooo... ekin termasuk ni 4 saja... hp sldah ok tablet buat hal

Reply
avatar
Cik Ash delete August 2, 2015 at 12:50 PM

Hihihihi tu comel..

Baru lps setel ni

Reply
avatar
Cikna delete August 4, 2015 at 12:27 AM

Bestla dpt kad raya,..terimbau kenangan dolu-dolu..

Reply
avatar
Cik Mimie delete August 4, 2015 at 9:19 AM

Banyak Kad raya Kak ekin dapat tahun ni :)

Semoga HP Kak Ekin cepat baik :)

Reply
avatar
adianiez AIDA delete August 6, 2015 at 2:24 PM

aida kalu wassap problem,memang susah ati.
sebab mostly mesej from opis and bosses, guna wassap skang ni.
da ok tak phone?

Reply
avatar
Zai Zamree delete August 6, 2015 at 3:58 PM

nk jugak kad raya...eh...raya dh nk abes la...hihihi

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete August 8, 2015 at 8:39 PM

Kad raya ada sentimental value... SS pon suka...

Reply
avatar
Cik Ash delete August 11, 2015 at 11:16 AM

4 kad raya saja... hp kak ekin dah ok tablet pulak buat hal mcm2 ujian

Reply
avatar
Cik Ash delete August 11, 2015 at 11:19 AM

Banyak kad raya kak eyda lg

Reply
avatar
Cik Ash delete August 11, 2015 at 11:21 AM

Ekin whatsapp x on xpe hihihi ok jah

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post