Wednesday, August 19, 2015

author photo
 Anak Pertama Raffi Ahmad dan Nagita | Assalamualaikum...Hai semua.. entri autopost lagi... semalan ekin try la usha website kapanlagi saja2 la nak baca gosip artis kat indonesia.. dan masa ekin usha2 tu ternampak kisah perlakon Raffi Ahmad dan isterinya Nagita telah selamat melahirkan anak lelaki... Tahniah buat mereka... tidak agak terlewat ekin share ini...


6 Momen Kebersamaan Raffi Ahmad dan Nagita Slavina dengan Anak Kembar Syahnaz Sadiqah




PETIKAN DARI kapanlagi.

 Nagita alias Gigi telah melahirkan bayi laki-laki, Sabtu (15/8/2015) sekitar pukul 08.45 WIB, di RSIA Bunda, Menteng, Jakarta Pusat.

Ibu kandung Raffi, Amy Qanita mengatakan, anak pertama Raffi dan Gigi telah diberikan nama yang cukup bagus.

"Namanya Raffatar Malik Ahmad. Arti namanya nanti ajalah biar Raffi aja," ujar Amy, ketika berbincang di acara 'Dahsyat', Sabtu (15/8/2015).

Amy juga menambahkan, saat ini kondisi Gigi dan bayinya dalam keadaan baik-baik saja.
Walaupun proses persalinan Gigi akhirnya dilakukan secara caesar.

"Pagi ini akhirnya ambil tindakan caesar, karena bayinya telentang dan ari-arinya juga susah. Kontraksi sudah semalaman, karena Gigi kan maunya normal. Tapi pembukaannya ngga nambah-nambah," 

Update 24/8/2015:
Maaf terlambat kongsi gambar anak raffi.. ekin baru lepas intai2 instagram raffi kat bawah ni gambar baby comel.. ingin lagi tengok gambar anak raffi boleh usha instagramRaffi Ahmad.

This post have 20 komentar

avatar
Sweet red cherry delete August 19, 2015 at 8:20 PM

Wah..Tahniah la bt raffi Ahmad dan pasangannya..wana minat Dgn raffi.. :)

Reply
avatar
MaisarahSidi delete August 19, 2015 at 8:21 PM

tahniah buat raffi ahmad dan pasangan..ada baby dah

Maisarah singgah dari Blog MaisarahSidi.com :)

Reply
avatar
Cuya delete August 19, 2015 at 9:11 PM

Assalamualaikum..hai2
Saya jual iphone,samsung,phone case dan lain2..jemput singgah blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

ig @nurnasuha96_

whatsapp +60196117811

Reply
avatar
Cik Ash delete August 20, 2015 at 7:22 AM

sama la ekin pun minat gak hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete August 20, 2015 at 7:23 AM

SS tak layan sinetron tu yg x knl hihihihi

Reply
avatar
Anonymous delete August 20, 2015 at 8:30 AM

hari tu kalau diikutkan lahir 20 hb...tapi Raffi Ahmad harap 17 hb..tapi awal 2 hari kan...

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete August 20, 2015 at 11:51 AM

Assalam ekin,
he3
sapa niiii???
akak tak kenai he3

Reply
avatar
Cik Ash delete August 21, 2015 at 7:50 AM

tu la kan baby nak keluar awL hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete August 21, 2015 at 7:51 AM

pelakon indo kak sha... kalu layan sinetron harus knl hihihi

Reply
avatar
adianiez AIDA delete August 21, 2015 at 12:06 PM

aida x brape ikut perkembangan artis indon :)
akak tak kenal la sape ni.

Reply
avatar
Anonymous delete August 22, 2015 at 11:41 AM

wife Raffi tu Fidah tak berapa nak kenal..kalau Raffi tu...memang kenal giler...tak sabaq nak tengok baby dia

Reply
avatar
Farrah MF delete August 23, 2015 at 3:27 PM

Akak suka lagu kahwin diorang yg melly buat. Best :)

Reply
avatar
Cik Ash delete August 23, 2015 at 9:42 PM

kak ekin pun xkenal kalau raffi memang kenal agt

Reply
avatar
Cik Ash delete August 23, 2015 at 9:43 PM

xpe xknl kan dah knl.nk hihihihi

Reply
avatar
Jari Manis delete August 25, 2015 at 5:24 PM

Rafi Ahmad dah kawin rupanya...kenal melalui rancangan saluran BINTANG

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete August 28, 2015 at 12:46 PM

semua skarang pakat tayang anak kat IG eh.. hehehe..
patutnya baby2 ni lahir2 sorok dlu gmbr2nya..

Reply
avatar
Sha Mohamed delete August 31, 2015 at 8:21 PM

Rajin ekin.. sha x berape kenal mereka nie..

Reply
avatar
Cik Mimie delete September 4, 2015 at 11:17 AM

Tahniah buat Raffi atas kelahiran anak sulung beliau :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post