Tuesday, August 18, 2015

author photo
Cik Ash Di Mana-Mana Ada #3 |Assalamulaikum Hai... reader blog Cik Ash semua, agak lewat entri ini ekin.update tanda.terima.kasih kepada sahabat blogger yang menyenaraikan.ekin dalam top commenter Julai 2015 di blog mereka... 

ni entri autopost taip banyak2 buat autopost.. disebabkan ekin ada problem dengan Tablet dah rosak ni guna hp Encik Suami taip blog... macam- macam ujian Allah uji ekin diharap ekin bersabar menempuhi dugaan ini... 

Jom Terjah blog yang memberi perhargaan kepada ekin ni... kalau ada lagi blog nama Cik Ash di top comment bagitaw la mungkin terlepas pandang ya.. mungkin bulan Ogos nama Cik Ash bakal tergelam di semua blog.. 








This post have 26 komentar

avatar
Anonymous delete August 18, 2015 at 8:47 AM

rajin sungguh Ekin terjah...

Reply
avatar
Eintan Nurfuzie delete August 18, 2015 at 10:55 AM

wa.. jenis rajin terjah menerjah ni

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete August 18, 2015 at 2:16 PM

Assalam eyda,
waaaaaaaaa
bertingkek3 nama uols yer
ghaaaajjiiiiinnnnnnnnnn
baguih3

Reply
avatar
Cik Ash delete August 18, 2015 at 3:01 PM

nanti kita terjah blog awk.pulak.

Reply
avatar
Cik Mimie delete August 18, 2015 at 7:34 PM

Kak ekin mmg kaki komain...hehehe...tahniah kak ekin :-)

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete August 18, 2015 at 8:39 PM

Terasa macam model plak budak baju pink tu.... keh keh keh...

Reply
avatar
Jari Manis delete August 18, 2015 at 9:33 PM

Ekin mmg rajin BOM!!! terima kasih kerana sudi jadi rakan maya sis JM

Reply
avatar
Farrah MF delete August 19, 2015 at 1:05 PM

Budak baju pink tu memancing perhatianlah! Nak kenal buleh?

Reply
avatar
Farrah MF delete August 19, 2015 at 1:06 PM

Berterabur nama ekin di mana-mana :)

Reply
avatar
Cik Ash delete August 20, 2015 at 7:29 AM

kaki komain patah kaki huhuhu

Reply
avatar
Cik Ash delete August 20, 2015 at 7:32 AM

model di blog ekin tarikan utk pwngunjung hihihihi

Reply
avatar
Anonymous delete August 22, 2015 at 11:42 AM

tu la..Fidah nak sgt rajin BW...tapi kekangan masa tu...ramai sgt nak p terjah...Kadang2 skip terjah gak...

Reply
avatar
Cik Ash delete August 25, 2015 at 9:59 PM

kak ekin sejak jdi surirumah aktif blog.. masa bujang dulu.keje xde masa pun...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete August 26, 2015 at 2:44 PM

Tu yang dia kutip masuk blog dia tuh... he he he..

Reply
avatar
Cik Ash delete August 26, 2015 at 5:42 PM

xde dah kut di mana2 lpa ni nk hilangkan diri hihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post