Saturday, August 15, 2015

author photo
Sample Free Cetaphil


Assalamulaikum... 
Hai, alhamdulilah diberi peluang menulis blog untuk hari ini... apa khabar reader blog Cik Ash yang di kasihi... Harap semua sihat ya... ekin sekarang kurang sihat sangat tak taw sakit apa dah 2 kali ambik darah untuk chek sakit...  

Ok la lupakan tentang sakit ekin meh kita bercerita pasal ekin dapat sample free produk muka Cetaphil ni... aritu ada kat Facebook Pages ada post jom dapat sample free.. ekin apa lagi klik dan daftar nak dapatkannya... ekin tak guna nak bagi Encik Suami  guna hihihi tengok baiknya wife tolong dapatkan untuk suami taw...

pssst... entri autopost ekin ada memerhati di blog anda...



This post have 35 komentar

avatar
Nor Ain Rusli delete August 15, 2015 at 8:14 AM

alololoooo isteri mithali..
Huhuuuu apapun, moga cepat sembuh kak

Reply
avatar
Unknown delete August 15, 2015 at 11:35 AM

Cik Ash tak guna boleh share ngan Cik abang..
takut tak sesuai je dgn muka ;)

Reply
avatar
PeRdU cINta delete August 15, 2015 at 1:28 PM

Alhamdulillah..moga bermanfaat..

Reply
avatar
Cik Ash delete August 15, 2015 at 3:43 PM

xtaw xguna lg hihihi.. abg ekin takut guna

Reply
avatar
Cik Ash delete August 15, 2015 at 3:44 PM

abg x berani guna... hihihi.. ekin guna produk muka dah ok muka dri dulu teruk

Reply
avatar
Farrah MF delete August 16, 2015 at 3:56 PM

Tak silap akak not bad juga produk ni. Banyak came across positive reviews :)

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete August 16, 2015 at 6:34 PM

bestnyaaa sample =)
takyah beli hehehe..

Reply
avatar
Maria Firdz delete August 17, 2015 at 4:41 PM

Dah lama juga tak join free sample nih... Hehe

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete August 18, 2015 at 2:24 PM

Assalam ekin,
bestnyaaaaaa
tak pernah dengor lagi brand ni
nanti review la naaaaa

Reply
avatar
Cik Ash delete August 18, 2015 at 3:09 PM

zaf untuk muka... model nk try produk ni xmau la pulak pakai adesss...

Reply
avatar
Cik Ash delete August 18, 2015 at 3:10 PM

best akak simpan abg xmau pkai la pulak

Reply
avatar
Cik Ash delete August 18, 2015 at 3:14 PM

wsalam hihihihi tggu model bersedia nak guna nti kita review

Reply
avatar
Jari Manis delete August 18, 2015 at 9:41 PM

mcm ni lah baru abe bertambah syg heee

Reply
avatar
Jari Manis delete August 18, 2015 at 9:42 PM

x tahu sakit apa? isshh...gerun lak dgr

Reply
avatar
Zai Zamree delete August 20, 2015 at 3:24 PM

mahal tau sabun dia...guna sabun mandi ja & boleh pkai kt muka gak

Reply
avatar
Cik Ash delete August 21, 2015 at 7:37 AM

ye ke bertambah sayang tengok biasa jah
h sis JM hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete August 21, 2015 at 7:39 AM

yup tak taw sakit apa.. ambik darah aritu utk tyroid or satu lg tak ingat...

Reply
avatar
Cik Ash delete August 21, 2015 at 7:41 AM

ha ah taq sabun dia mahal hihihi abg kat guna sabun muka ekin jer la.hahhahh

Reply
avatar
adianiez AIDA delete August 21, 2015 at 2:50 PM

aida belikan cuci muka ni utk anak dara aida, 10 thn.
recommended by derma & paeds.
but baru lagi la. tak dpt nak share testimoni :)

Reply
avatar
Cik Ash delete August 25, 2015 at 10:04 PM

oooo... nanti dah lama pakai share la ya

Reply
avatar
Sha Mohamed delete August 31, 2015 at 8:29 PM

Ala..nape x jumpa ye pasal sample free nie.. bagus x ekin produk nie?

Reply
avatar
Cik Mimie delete September 4, 2015 at 10:47 AM

Ala, terlepas nk dpt free jugak..knpa xtau ni..hehe

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post