Saturday, August 29, 2015

author photo

Dari Haruman Turun ke Hati, gandingan Shukri Yahaya & Fathia Latiff



Assalamulaikum... 
Hai korang.. sihat ke... terima kasih kepada yang sudi singgah blog cik ash.. blog cik ash ada masalah sokmo la macam tuannya gak sakit hahaha... 

Ok la korang peminat cerita drama Dia Isteri Luar Biasa ke... lakonan syukri yahaya dan fathia latiff tu masih yang ingat drama tu..  dan sekarang mereka digandingkan kembali dalam video diatas tu jom tengok..Iklan Dari Haruman turun ke Hati... wahhh sangat sweet la lepas ni nak bertukar kepada haruman ni la hahaha nak bagi suami kita puji... saja2 jah cik ash guna Pelembut Daia  jah keharuman pun sedap berbau gak tahan lama gak...


This post have 27 komentar

avatar
Farrah MF delete August 29, 2015 at 10:26 AM

Wahhhh, dari haruman turun ke hati! ;)

Reply
avatar
Unknown delete August 29, 2015 at 9:21 PM

so sweet~ selalu dr mata turun ke hati.. hehehe..

Reply
avatar
Cik Ash delete August 29, 2015 at 9:52 PM

Hihihi nk tawan hati suami hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete August 29, 2015 at 10:01 PM

Hihihihi tergelak sorang tgk iklan

Reply
avatar
Pha Is delete August 30, 2015 at 2:33 AM

kalau dulu, dari mata turun ke hati.. sekarang, dari hidung turun ke hati la nampaknya.. hahahha

Reply
avatar
Maria Firdz delete August 30, 2015 at 10:00 AM

Ayat baru nih.. Hehe... Nasib tak guna dr hidung turun ke hati.. Hehe

Reply
avatar
Cik Ash delete August 31, 2015 at 7:22 AM

Hahahahha guna dari hidung turun ke hati x best bnyi tu

Reply
avatar
Yun Sing delete August 31, 2015 at 4:52 PM

Haha haritu bila layan youtube terkeluar iklan ni.. First2 tu ingatkan iklan kemalangan jalan raya - cegah sebelum parah.. Anda mampu mengubahnya.. Tengok-tengok iklan haruman Comfort xD

Reply
avatar
Sha Mohamed delete August 31, 2015 at 7:26 PM

Hahaha.. sabar jelah iklannya.. dari haruman turun ke hati ye..

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete September 2, 2015 at 8:41 PM

Dari hati turun ke mana? Hi hi hi...

Reply
avatar
Cik Mimie delete September 4, 2015 at 11:32 AM

Tajuk dia kemain...selalu dgr dari mata turun ke hati...hahaha..sekarang dari haruman pun boleh..hihihi

Reply
avatar
Zai Zamree delete September 4, 2015 at 3:02 PM

nk kena sembuq perfume byk2 gak la ni...hik3

Reply
avatar
Cik Ash delete September 4, 2015 at 3:44 PM

hihihihi cara baru nak pikat suami hahahhh

Reply
avatar
Kira Sakura delete September 6, 2015 at 12:21 PM

kena beli softner daia byk2 la ni hihihihi

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post