-->

Thursday, August 13, 2015

author photo
Kakak Manis Dan Mbak Jambu Punya Keje
 
                                                           Assalamulaikum...
Hai, selamat pagi entri autopost lagi ni... terlewat sikit share cerita ini.. Kakak Manis dan Mbak Jambu kita macam berpakat mari serang blog ekin ini... serentak komen mereka berdua masuk blog ekin hihihi...










your advertise here

This post have 50 komentar

avatar
izzeyda delete August 13, 2015 at 8:18 AM

Ekin pun kena serang jugak ke? ingatkan Eyda jer yang kena serangan bertubi-tubi daripada diaorang..

Reply
avatar
Deanna Morni delete August 13, 2015 at 8:26 AM

hahhaha....sediakan kubu cepat ekin...bertahan la dikubu itu sementra serangan dibuat

Reply
avatar
Jari Manis delete August 13, 2015 at 9:03 AM

kah kah kah kebetulan tu Eyda....kami X BERSEKUTU..kutu pun x de

Reply
avatar
Sweet red cherry delete August 13, 2015 at 9:37 AM

Fuh bukan main banyak lagi serangan dorang..hehe..orang2 Mcm ni la yang ceriakan ruang komen

Reply
avatar
Cik Ash delete August 13, 2015 at 10:16 AM

Ha ah kak eyda ekin kena serang bertubi2 gak hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete August 13, 2015 at 10:16 AM

Hahahahaha Kubu dah sedia dah dirobohkan oleh boom paling bahaya

Reply
avatar
Cik Ash delete August 13, 2015 at 10:17 AM

Kakak kita paling sweet sangat

Reply
avatar
Cik Ash delete August 13, 2015 at 10:18 AM

Tu la terkejut tengok komen byk tu

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete August 13, 2015 at 11:33 AM

keh keh keh... Sape tu? Sape tu?
* buat2 tak kenal! ha ha ha...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete August 13, 2015 at 11:34 AM

iskks2 nape laa dorang ni nak pedajal... keh keh keh...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete August 13, 2015 at 11:35 AM

dah macam Sarjan Hasan! ha ha ha...

Reply
avatar
izzeyda delete August 13, 2015 at 11:38 AM

hahaha firasat lebih laa tuh kak JM..

Reply
avatar
Cik Ash delete August 13, 2015 at 12:21 PM

Hahahaha diaorg tu xde keje ke

Reply
avatar
Cik Ash delete August 13, 2015 at 12:22 PM

Kita anak persara tentera Sarjan Syed Ali hihihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete August 13, 2015 at 12:23 PM

Rasa2 boleh berkenalan dia SOLO belum berpunya

Reply
avatar
Cik Ash delete August 13, 2015 at 12:23 PM

Entah la sape tak kenal gak tu hahaha

Reply
avatar
Jari Manis delete August 13, 2015 at 12:27 PM

sian Ekin...teruk kena 'serang'

Reply
avatar
Jari Manis delete August 13, 2015 at 12:28 PM

si kakak manis tu 'sombong' sikit... :P

Reply
avatar
Hanis Amanina delete August 13, 2015 at 12:41 PM

haha budak berdua tuuuuu, memanglaaa

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete August 13, 2015 at 4:49 PM

Assalam ekin,
waaaaaaaaa
bertingkek2 koemn tu uols :)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete August 13, 2015 at 9:06 PM

Hamboi..nie serangan maut nie..hehehe

Reply
avatar
Cik Ash delete August 13, 2015 at 10:44 PM

Nasib nasib tak hang hp kwcik ekin

Reply
avatar
Cik Ash delete August 13, 2015 at 10:46 PM

Patut la org xberani nak masuk dekat takut kat Kakak Manis

Reply
avatar
Cik Ash delete August 13, 2015 at 11:38 PM

Tu la dua orang ini semua dia p serang

Reply
avatar
Cik Ash delete August 13, 2015 at 11:40 PM

Wsalam kak sha tu la bertingkek

Reply
avatar
Cik Ash delete August 13, 2015 at 11:45 PM

Lebih pada maut ni hahahaha

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete August 14, 2015 at 8:01 AM

hanya yg 'berani' je ekin... he he he...

Reply
avatar
Cik Mimie delete August 14, 2015 at 2:57 PM

Tak mampu nak balas serangan diorang kan kak ekin? :)

Reply
avatar
Cik Ash delete August 14, 2015 at 11:38 PM

Jaga2 zai nti kena serang kan

Reply
avatar
Farrah MF delete August 16, 2015 at 4:02 PM

Dua-dua ni klu bab menyerang menyerang,...memang tok sah citerla

Reply
avatar
Cik Ash delete August 16, 2015 at 4:35 PM

tu semua blog mestl.ada nama dia hihihi

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete August 16, 2015 at 6:35 PM

dua orang ni kalo ngebom memang lah.. Kak Ekin pun sama.. semput dibuatnya hahaha..

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete August 16, 2015 at 6:36 PM

eceeheh.. Kak Farrah pun sama.. mai mood dia.. tudia..

Reply
avatar
Cik Ash delete August 18, 2015 at 2:53 PM

hahahaha enjin boom kita dah slow xde dah nk.serang mcm mereka berdua

Reply
avatar
adianiez AIDA delete August 21, 2015 at 2:58 PM

good frens :)
aida x dpt nak bagi bom mcm diorang.
setakat termampu aje, ekin :)

Reply
avatar
Cik Ash delete August 25, 2015 at 10:15 PM

nak lawan diorg semput la hahaha

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post