-->
banner

Teman Hebat

TERBARU BY CIK ASH

Saturday, August 1, 2015

author photo
                              

Hai rakan-rakan...terlewat sikit update hari ini sibuk sikit.....seperti biasa entri ni dah jadi rutin ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru..... berakhir sudah bulan Julai 2015 kan..kini dah masuk bulan Ogos 2015.Kini tiba keputusan senarai calon  TOP 10  Pengomen Popular Julai 2015 di blog Cik Ash ni....  ok dekat atas adalah senarai yang memberi komen di blog ekin... ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua yang sudi singgah blog ekin ni.... semoga anda semua teruskan memberi komen di blog ekin ini.... jangan segan-segan taw.... Kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist ekin iaitu BLOGLIST VVIP disiber blog ekin.. ekin x berkemampuan nak beri hadiah mcm2 kepada mereka yang bertuah ni... inshaAllah kalau ekin dimurahkan rezeki nanti ekin akan bagi... doa2 kan ekin dimurahkan rezeki semua apa yang ekin rancangkan... 


Kat bawah senarai kawan-kawan yang baik hati singgah 9 rang perempuan 1 orang laki.... Jom terjah mereka.. susah sangat blogger lelaki nak singgah blog ekin hihihi... 

2.  Scdha Sein 






your advertise here

This post have 47 komentar

avatar
Dunia Zumal delete August 1, 2015 at 1:05 PM

Hehe Zumal yang sorang tersesat tu yer ^-^

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete August 1, 2015 at 1:24 PM

Bukan habuan yang diharapkan.. Semoga persahabatan kekal hingga ke jannah...

Reply
avatar
Farrah MF delete August 1, 2015 at 3:13 PM

Hai Ekin. Hihihi ada rezeki gak masuk carta w/pun bulan lepas tak sempat bw sangat :)

Reply
avatar
Farrah MF delete August 1, 2015 at 3:15 PM

Macam kenal je,..si juara & naib juara :)

Reply
avatar
PeRdU cINta delete August 1, 2015 at 3:36 PM

tahniah pada yang terenarai ye,,

Reply
avatar
ajax85 delete August 1, 2015 at 10:16 PM

Tahniah2..sila lah dtg ke blog sy..http://ajax85.blogspot.com

Reply
avatar
Jari Manis delete August 1, 2015 at 10:55 PM

Ekin...sis JM datang support ikhlas..x perlu nk beri something or apa2...Ekin rajin singgah di blog sis pun syukur sgt

Reply
avatar
Jari Manis delete August 1, 2015 at 10:56 PM

@Dunia ZumalHai Zumal..ada gak kumbang kat sini baru berseri hikss

Reply
avatar
Cik Ash delete August 2, 2015 at 12:38 PM

Hihihi tu la zumal jah sudi bc blog ekin...

Reply
avatar
Cik Ash delete August 2, 2015 at 12:39 PM

Tu la tak berubah kedudukan tu

Reply
avatar
Cik Ash delete August 2, 2015 at 12:40 PM

Hai kak farah xpe jarang mai tetap ada dlm carta tu

Reply
avatar
Cik Ash delete August 2, 2015 at 12:41 PM

Semua tak knl juara n naikbjuara rugi ni

Reply
avatar
Cik Ash delete August 2, 2015 at 12:42 PM

Terima kasih PD bila nak masuk dalam senarai hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete August 2, 2015 at 12:43 PM

InsyaAllah nanti sy singgah

Reply
avatar
Cik Ash delete August 2, 2015 at 12:45 PM

Terima kasih sis JM sudi komen blog ekin ni

Reply
avatar
Cikna delete August 4, 2015 at 12:24 AM

Tahniah semua, hrp2 pasni ade nama Cikna lak ye,huhuu....;-)

Reply
avatar
Cik Mimie delete August 4, 2015 at 9:23 AM

Alhamdulillah, tersenarai disni :) tak mampu nak lawan Sis JM n SS..no.3 pun jadilah..hehehee :)

Reply
avatar
Cik Mimie delete August 4, 2015 at 9:23 AM

Wah, kumbang seekor dikelilingi 9 kuntum bunga :)

Reply
avatar
izzeyda delete August 5, 2015 at 3:02 PM

ehh ada jugak nama Eyda..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete August 6, 2015 at 2:21 PM

e'eh... aida di situ.
ok sgt la, walaupun tangga terakhir :) alhamdulillah ...

Reply
avatar
Zai Zamree delete August 6, 2015 at 3:57 PM

alamak...x masuk senarai...malunya

Reply
avatar
Anonymous delete August 7, 2015 at 1:16 PM

semua yg tersenarai ni tak mampu Fida tandingi...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete August 8, 2015 at 8:31 PM

@Jari Manis sila sini tempat kosong.. he he he...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete August 8, 2015 at 8:37 PM

Ekin... Cuba tukar style 'reply' blog Ekin nih... Macam tak user friendly... SS cadangkan lebih baik reply tu diletak di bawah betul2 komen yang kita nak reply bukan di letak hujung komen... Line breaks jangan guna
tag... Pilih "Enter"...

Reply
avatar
Jari Manis delete August 8, 2015 at 10:52 PM

@Scdha Sein (SS)SS nk jadi No 1...boleh..bulan ni JM bagi peluang nak?

Reply
avatar
Jari Manis delete August 8, 2015 at 10:52 PM

@Farrah MFhihhihi....siapa budak dua org tu

Reply
avatar
Jari Manis delete August 8, 2015 at 10:53 PM

@Scdha Sein (SS)bila pakar berbicara...so Ekin..sis JM setuju dgn cadangan SS tu

Reply
avatar
Cik Ash delete August 11, 2015 at 11:09 AM

Ok SS ekin dah mintak orang tolong baiki hihihi... dah ok kotak komen tq SS bgi cadangan muahhhhh

Reply
avatar
Cik Ash delete August 11, 2015 at 11:11 AM

SS terbaik bab teguran ekin ok saja

Reply
avatar
Cik Ash delete August 11, 2015 at 11:12 AM

Tq kak aida sudi singgah sini

Reply
avatar
Sha Mohamed delete August 12, 2015 at 8:01 AM

Alhamdulillah..tersenarai di sini..

Reply
avatar
Sha Mohamed delete August 12, 2015 at 8:01 AM

Alhamdulillah..tersenarai di sini..

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete August 13, 2015 at 4:15 PM

Biar lak Jay Emm duduk di atas.. SS tampung kat bawah.. Keh Keh Keh...

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete August 13, 2015 at 4:16 PM

Dah ok dah kan... Sedap skit mata nih... Ha Ha Ha..

Reply
avatar
Jari Manis delete August 13, 2015 at 10:36 PM

JM berat...size L...SS sudah pasti size S

Reply
avatar
Cik Ash delete August 14, 2015 at 12:17 AM

Hhahaha beralah kedua fuanya nk no 1

Reply
avatar
Cik Ash delete August 14, 2015 at 5:42 AM

Hahahaha pndai ajak sis JM boom sini pulak

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com