-->
banner

Teman Hebat

TERBARU BY CIK ASH

Sunday, June 5, 2011

Rahsia Bantal | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat.

Ni merupakan entri lama masa ekin pulibsh tahun 2011.. di update semula untuk share dekat kat orang...  Di pagi yang indah ni Cik Ash nak share pasal rahsia bantal...hehhehehhehe..... so korang baca la yang mana ada ciri-ciri kamu tidur ya...... 


kredit gambar google


1) Memeluk Bantal
Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2) Menggunakan Banyak Bantal
Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

3) Tidur Dengan Satu Bantal
Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.

4) Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki
Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tdk suka berusaha.

5) Tidur tanpa Bantal
Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

6) Tidak punya bantal
Kasihan betul… pergi kedai belilah satu!! Apa susah.. Hahahaha
someone else does!





your advertise here

This post have 23 komentar

avatar
zacky786 delete June 5, 2011 at 12:17 PM

comeii itu kucing..hehe suka kucing..

Reply
avatar
Cik Ash delete November 17, 2012 at 6:07 PM

@zacky786 hehheh... sama la kita pun suka kucing gak..

Reply
avatar
Dunia Zumal delete August 26, 2015 at 1:35 PM

Zumal yang ke 6 tu. Hehe ^-^

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete August 26, 2015 at 2:32 PM

SS tak boleh tido kalu tak pelok bantal... He He He..

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete August 26, 2015 at 2:33 PM

SS tido bantal kena banyak... Bukan pe.. Takut jatuh katil... Keh Keh Keh...

Reply
avatar
Cik Ash delete August 26, 2015 at 5:48 PM

sama la kita pernah gak xde bantal

Reply
avatar
Cik Ash delete August 26, 2015 at 5:51 PM

loni xpe peluk bantal SS ada abe tinggal twrus bantal tu

Reply
avatar
Cik Ash delete August 26, 2015 at 5:52 PM

ekin masa bujang dulu banyak bantal...jdi bini.satu jah hahaha.. semua bantal busuk tertinggal di kelantan

Reply
avatar
Wak Lat delete August 28, 2015 at 10:12 AM

salam, tido dengan banyak bini kiri kanan tu camane pulak., hakhak2 matikla wak

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete August 28, 2015 at 12:34 PM

xleh laaa tidur xde bantal..
rasa cem hapa jaaa..

Reply
avatar
Farrah MF delete August 29, 2015 at 10:32 AM

Akak no. 1 & 2. Kena tidur bantal banyak sebab akak semput. So bantal kena tinggi kalau tak nanti lemas sendiri ;)

Reply
avatar
Jari Manis delete August 30, 2015 at 6:34 PM

sisi JM no 1...mesti ada 'benda' nk di pelok...kalau dh kawin nanti no more bantal utk di pelok ahahaah

Reply
avatar
Sha Mohamed delete August 31, 2015 at 7:30 PM

Sha yang no 1 tuh.. tido mesti kena peluk bantal..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete September 1, 2015 at 12:03 PM

ha ha ha...
aida no 1.
mesti nak peluk bantal :)
anak2 pun ngikut perangai si ibu :)

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com