BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Sunday, June 5, 2011

Rahsia bantal

Rahsia Bantal | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar Cik Ash harap semuanya sihat walafiat.

Ni merupakan entri lama masa ekin pulibsh tahun 2011.. di update semula untuk share dekat kat orang...  Di pagi yang indah ni Cik Ash nak share pasal rahsia bantal...hehhehehhehe..... so korang baca la yang mana ada ciri-ciri kamu tidur ya...... 


kredit gambar google


1) Memeluk Bantal
Mereka yang suka memeluk bantal biasanya berjiwa seni. Mereka mempunyai penghargaan yang tinggi terhadap lukisan, muzik dan sastera. Perasaan mereka halus dan jiwa mereka romantik. Kadangkala ada yang boleh membaca peristiwa yang akan berlaku melalui mimpi. Mereka juga sangat prihatin terhadap kesusilaan.

2) Menggunakan Banyak Bantal
Mereka biasanya kurang kenyakinan. Dalam kehidupan seharian mereka memerlukan banyak pendamping. Mereka jarang membuat keputusan sendiri, sebaliknya mendapatkan pandangan orang lain.

3) Tidur Dengan Satu Bantal
Mereka bukan jenis mengada-ngada dan boleh menerima keadaan seadanya. Mereka juga membuat keputusan berdasarkan fikiran dan bukan nafsu semata-mata.

4) Meletakkan Bantal Di Bawah Kaki
Mereka mempunyai sifat kurang baik. Mereka jarang bergaul dgn org ramai, malah kaku dalam pergaulan. Ini menyebabkan mereka cenderung bersifat egois. Mereka juga gemar menempuh jalan pintas untuk mencapai cita2. Mereka tdk suka berusaha.

5) Tidur tanpa Bantal
Mereka memiliki sifat percaya diri yang sangat tinggi. Kadangkala sifat percaya diri ini akhirnya akan membawa kepada sifat ego.

6) Tidak punya bantal
Kasihan betul… pergi kedai belilah satu!! Apa susah.. Hahahaha
someone else does!





23 comments:

  1. comeii itu kucing..hehe suka kucing..

    ReplyDelete
  2. @zacky786 hehheh... sama la kita pun suka kucing gak..

    ReplyDelete
  3. SS tak boleh tido kalu tak pelok bantal... He He He..

    ReplyDelete
    Replies
    1. loni xpe peluk bantal SS ada abe tinggal twrus bantal tu

      Delete
  4. SS tido bantal kena banyak... Bukan pe.. Takut jatuh katil... Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekin masa bujang dulu banyak bantal...jdi bini.satu jah hahaha.. semua bantal busuk tertinggal di kelantan

      Delete
  5. salam, tido dengan banyak bini kiri kanan tu camane pulak., hakhak2 matikla wak

    ReplyDelete
  6. xleh laaa tidur xde bantal..
    rasa cem hapa jaaa..

    ReplyDelete
  7. Akak no. 1 & 2. Kena tidur bantal banyak sebab akak semput. So bantal kena tinggi kalau tak nanti lemas sendiri ;)

    ReplyDelete
  8. sisi JM no 1...mesti ada 'benda' nk di pelok...kalau dh kawin nanti no more bantal utk di pelok ahahaah

    ReplyDelete
  9. Sha yang no 1 tuh.. tido mesti kena peluk bantal..

    ReplyDelete
  10. ha ha ha...
    aida no 1.
    mesti nak peluk bantal :)
    anak2 pun ngikut perangai si ibu :)

    ReplyDelete