-->
banner

Teman Hebat

TERBARU BY CIK ASH

Thursday, August 20, 2015

author photo
 Dapat Tudung Bawal Menang Giveaway Afidah Azmi88 | Assalamualaikum... Alhamdulilah diberi peluang untuk menulis di blog hari ini, harap ada yang singgah baca dekat blog ni.


Ok tujuan ekin tulis entri ini ingin mengucapkan terima kasih kepada Afidah Azmidi atas hadiah tudung bawal yang sangat comel tu kak ekin suka... Mesti korang pelik ekin tak menang pun GA fida tetapi rezeki GA berpihak kepada Blog SUAMI ekin yang dapat no bertuah 95... last dia join giveaway... hihihi..

Jom2 singgah blog Afidah t dan Suami Cik Ash ya...

your advertise here

This post have 17 komentar

avatar
VitaminSuci delete August 20, 2015 at 8:08 AM

Assalamualaikum. Waaahh untung dapat tudung bawal percuma! Alhamdulillah. Rezeki.

Jemput singgah ke blog saya, VitaminSuci. Saya dah add link blog awak di bloglist saya. Terima kasih.

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete August 20, 2015 at 8:14 AM

wahhh! terbaikkk... dah boleh melaram
ramlah ram... he he he...

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete August 20, 2015 at 11:51 AM

Assalam ekin,
tahniah naaaaaaaaaa

Reply
avatar
Cik Ash delete August 20, 2015 at 3:03 PM

walaikumusalam... alhamdulilah rezeki... tq letak blog saya bloglist awk...

Reply
avatar
Cik Ash delete August 20, 2015 at 10:07 PM

xmau jdi ramlah ram hahaha

Reply
avatar
Jari Manis delete August 25, 2015 at 5:23 PM

Tahniah Ekin..ce pakai nk tgk comel ke tidak

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete August 28, 2015 at 12:46 PM

wow.. rezeki Kak Ekin.. menang sokmo..

Reply
avatar
Sha Mohamed delete August 31, 2015 at 8:20 PM

Alhamdulillah.. rezeki ekin.. eh..eh.. encik suami ekin pun ada blog ye.. nak terjah lah..

Reply
avatar
Cik Mimie delete September 4, 2015 at 11:19 AM

Tahniah Kak Ekin :) menang tudung dr kak fida :)

Reply
Next article Next Post
Previous article Previous Post

Advertisement

Themeindie.com