Sunday, August 9, 2015

author photo
Hangbag Hook Dari Kak Farrah FAMF
                 
Sampul Masa Terima


                            Assalamulaikum
Hai, selamat pagi seperti biasa entri autopost ekin bersiaran ni... begini rutin ekin pinjam hp Encik Suami update blog buat sementara waktu... maaf kalau kesilapan dalam menulis entri ini.
Ini lah Hangbag Hook

Ok berbalik pada apa yang ekin nak share berkenaan dengan gift Hangbag Hook Dari Kak Farrah  ini dah sampai hari Rabu lagi... terlewat sikit nak share sejak tablet rosak kan terhad la update tu pun entri autopost...

Masa terima barang ini memang tak taw apa ke benda la kak farah kita ni bagi kat ekin.. lepas tu terus ingat Siti Yang Menaip ada nenceritakan kisah lucu tentang Hangbag Hook ini...hihihihi akhirnya taw la... tapi masa nak buka kunci tu terfikir-fikir la cara macam ner kemain tilik tu last jumpa caranya hahahaha...

Sitkey Note 

Terima Kasih buat Kak Farah Hadiah Hangbag Hook Dari Kak Farrah  begitu Come-lote (Terlalu Cantik)  sangat taw..ekin sangat teruja terima barang yang unik tu sayang guna simpan dalam laci hihihi... So sesiapa yang ingin mengenali Kakak kita a.k.a Cikgu Ceketed ini boleh terjah ke blog Kak Farrah yang banyak info menarik di kongsi seperti Kraf, resepi, code gitar dan banyak lagi.

Itu saja kisah ekin nak kongsi nantikan entri ekin yang lain pulak ok tak lupa kepada peminat tegar travel korang harus terjah kat bawah ini


This post have 20 komentar

avatar
Sheila Adziz delete August 9, 2015 at 9:11 AM

ala... cutenyer cik ash... nak satu... hehe

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete August 9, 2015 at 11:29 AM

Kalu SS yang dapat... SS pon tak tahu nak buat apa dengan menda ni.. Sbb.. SS tak ada handbag... Keh Keh Keh...

Reply
avatar
Cik Ash delete August 9, 2015 at 6:18 PM

Hihihihihi SS kan kakak macho xsesuai tu

Reply
avatar
Farrah MF delete August 10, 2015 at 10:56 AM

Alhamdulillah selamat sampai. Usaha tau akak cari mangga tu. Kan dr dulu Ekin teringin nak satu :)

Reply
avatar
Farrah MF delete August 10, 2015 at 10:56 AM

Untuk SS memang tidak sesuai. Hilang macho kacak jelitanya :)

Reply
avatar
Cik Ash delete August 10, 2015 at 10:52 PM

alhamdulilah.sampai masa sampai.tu sah.cam tulisan akak hihihi... wahhh tq akak sanggup akak cari kan ekin saja2 aritu gurau hihihi... terharu akak bgi hadiah tu sgt comel

Reply
avatar
Cik Mimie delete August 11, 2015 at 11:34 AM

Wah, cantik n comel handbag hook tu :) Tahniah Kak Ekin :)

Reply
avatar
Sha Mohamed delete August 12, 2015 at 7:36 AM

Cantiknya..nie kalau sha dapat jenuh tenung..xtau amende..hehehe..

Reply
avatar
Jari Manis delete August 12, 2015 at 7:49 AM

SS letak kat beg sandang pun boleh..kalau x nak..JM kan ada...meh sini

Reply
avatar
Jari Manis delete August 12, 2015 at 7:50 AM

kalau SS baca komen ni hihihih

Reply
avatar
Jari Manis delete August 12, 2015 at 7:50 AM

cantik!! sis JM pun dapat satu...terharu kerana dak Farrah ni sangat menghargai reader blog beliau

Reply
avatar
adianiez AIDA delete August 12, 2015 at 10:39 AM

aida nak beli la satu hook gini.
mudah nak sangkut handbag :)
aida pun dpt gift from farah.
lom sempat update :)

Reply
avatar
Deanna Morni delete August 12, 2015 at 4:58 PM

waaa....chantknyerrrrrr....leh pakai nnti masa g dinner ke...g makan katvluar ker...leh sgkut beg kat situ hihihih

Reply
avatar
Cik Ash delete August 13, 2015 at 12:36 PM

Terima kasih Cik Mimie tu la sangat cantik

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post