Wednesday, September 9, 2015

author photo
Award Certificate Of Awesomeness By Cik Mimie |Assalamulaikum... hai korang.. maaf terlambat share entri buat Cik Mimie ni.. taip dah lama asyik tersimpan dalam draf saja...   




Ok la ekin ingin mengucapkan terima kasih buat Cik Mimie di atas perhargaan Sijil yang sangat comel ni... kenapa ekin dapat sijil ini sebab ekin tersenarai dalam Pengomen Tegar Ogos 2015 di blog Cik Mimie ini...  

Bulan Ogos ni sijil mengikut tema kemerdekaan cantik sangat kan, kak ekin sangat suka la Cik Mimie... So sesiapa yang ingin mengenali Cik Mimie lebih dekat blog terjah blog dia taw.. Klik jah nama Cik Mimie di setiap entri ini.. 

This post have 25 komentar

avatar
Cik Mimie delete September 9, 2015 at 3:12 PM

Sama-sama Kak Ekin :) Terima kasih juga sudi conteng2 dekat blog Cik Mimie :) #muahmuahciked :)

Reply
avatar
adianiez AIDA delete September 11, 2015 at 12:57 PM

tahniah ekin.
and tahniah jugak cik mimie sebab rajin and kreatif.

Reply
avatar
Shad delete September 11, 2015 at 10:21 PM

wah-wah, tahniah kak ekin.. shad dah 2-3 bulan menyepi..

Reply
avatar
Jari Manis delete September 13, 2015 at 2:44 PM

bestkan..kalau jadi top commentar blog CM tu every month dapat sijil...cantik2 lak tu

Reply
avatar
Cik Ash delete September 17, 2015 at 12:30 PM

Tu la shad menyepikan diri p mana

Reply
avatar
Cik Ash delete September 17, 2015 at 12:31 PM

Jom la join dpt award hihihi

Reply
avatar
nhhas delete September 17, 2015 at 8:50 PM

JM... blh dpt 7 hari berkursus x?

Hahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete September 18, 2015 at 6:54 AM

Sama2 mimie tq gak memeriah blog kak ekin

Reply
avatar
izzeyda delete September 18, 2015 at 4:33 PM

tahniah ekin.. akak kali nih tak dapat, mungkin kurang blogwalking..

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post