Wednesday, September 2, 2015

author photo
Catatan Popular Sepanjang Bulan Ogos | Assalamualaikum... Hai, Cik Ash harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat. Hari ini entri autopost ya... Cik Ash ada nak share berkenaa dengan Catatan Popular Sepanjang Bulan Ogos ni.


Entri yang menduduki cerita  teratas ramai view Nak tengok Drama Tanah Kubur Musim Ke 14 dengan bilangan view  265, diikuti entri Tonton Online MAID dengan bilangan view 186, dan seterusnya tengok gambar tu. Hihihi..


Catatan Popular Sepanjang Bulan Ogos ini boleh Klik di link di bawah ini untuk mudah yang terlepas peluang nak baca ya...






This post have 33 komentar

avatar
Anonymous delete September 2, 2015 at 9:12 AM

serius...tak pernah tgk g tanak kubur...teringin nak tengok

Reply
avatar
Cik Ash delete September 2, 2015 at 10:08 AM

Kak ekin layan join MIL yg tgk hihihi

Reply
avatar
cikpinz delete September 2, 2015 at 2:57 PM

Wah ramai yang minat Tanah Kubur rupanya..Alhamdullilah (buat suara Tok Adi) hehehe

Reply
avatar
Anonymous delete September 2, 2015 at 3:26 PM

macam best yang diy instan shawl tu

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete September 2, 2015 at 7:53 PM

Drama tanah kubur paling tinggi... perghhh! Insaf!

Reply
avatar
Jari Manis delete September 3, 2015 at 7:55 AM

ramai yg cari review tu..good!

Reply
avatar
izzeyda delete September 3, 2015 at 8:27 AM

wah paling banyak tanah kubur tuh..

Reply
avatar
nur anis delete September 3, 2015 at 8:50 AM

tanah kubur tetap champion..hehe

Reply
avatar
Cik Ash delete September 3, 2015 at 1:56 PM

Tasha memey best sgt hihihi puas hati boleh buat sendiri

Reply
avatar
arysha_fayyadh delete September 3, 2015 at 3:35 PM

Assalam ekin,
waaaaaaa
banyak view tu
tahniah3

Reply
avatar
Cik Ash delete September 3, 2015 at 6:32 PM

Ramai yg minat tengok tok.adi hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete September 3, 2015 at 6:40 PM

Hihihihi bulan kurang sikit view

Reply
avatar
Cik Ash delete September 3, 2015 at 6:41 PM

Ramai yg minat tok adi hihihi

Reply
avatar
Cik Mimie delete September 4, 2015 at 11:37 AM

Tanah kubur masuk musim terbaru dah :)

Reply
avatar
Zai Zamree delete September 4, 2015 at 2:58 PM

tanah kubur klau dok sorang2 x brani nk tgk...tkut teringat2

Reply
avatar
Cik Ash delete September 4, 2015 at 3:23 PM

wsalam kak sha view jatuh sikit tu

Reply
avatar
Cik Ash delete September 5, 2015 at 7:37 AM

Teringat time dia kafankan hihiji kan

Reply
avatar
Farrah MF delete September 5, 2015 at 1:50 PM

Tengoklah, Fidah. Leh layannnnn :)

Reply
avatar
Farrah MF delete September 5, 2015 at 1:51 PM

Citer favourite Cekebon gak ni. Dulu frust sebab berhenti sekejap kan,..

Reply
avatar
Farrah MF delete September 5, 2015 at 1:52 PM

Tok Adi paling femes & glamour!

Reply
avatar
Cik Ash delete September 5, 2015 at 5:34 PM

Betul tu kak farah jom layan

Reply
avatar
Cik Ash delete September 5, 2015 at 5:35 PM

Ha ah kan kak farah ganti.dengan citer lain bila hati.dah hitam tak dapat sambutan pun hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete September 5, 2015 at 5:36 PM

Tok adi boleh jdi pelawak gak tu

Reply
avatar
Kira Sakura delete September 6, 2015 at 12:16 PM

ramai rupanya yang suka tengok tanah kubur tu hihihih. tapi kadang tak suka tengok sorg2 takut teringat2 masa nak tido malam ekekekeke

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete September 8, 2015 at 9:15 AM

wow wow.. gempak seh blog Kak Ekin.. hehe..

Reply
avatar
Cik Mimie delete September 8, 2015 at 2:26 PM

Hari tu tgk yg zila bakarin berlakon tu..hihi :)

Reply
avatar
Cik Ash delete September 8, 2015 at 10:54 PM

Sama la ekin hahaha tertengok sbb MIL suka tengok ekin pun join

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post