Sunday, September 20, 2015

author photo
Cik Ash Di Mana-Mana Ada #4


Assalamulaikum 
Hai... reader blog Cik Ash semua, agak lewat entri ini ekin.update tanda.terima.kasih kepada sahabat blogger yang menyenaraikan.ekin dalam top commenter Ogos 2015 di blog mereka disebabkan internet bermasalah kan.. ni entri autopost taip banyak2 buat autopost.. terima kasih kepada semua yang memberi support ekin dalam dunia blogger rasa 2014 dan tahun  ni paling banyak entri ekin tulis sejak jadi suri rumah sepenuh masa kan hihihi...



Blog Kak Farah




I

Update 29.9.15


Itu jah yang ekin dapat senarai yang menyenarai top comment di blog mereka kalau ada lagi ternampak nama Cik Ash bagitaw ekin la ya la hihihihi

This post have 13 komentar

avatar
Jari Manis delete September 20, 2015 at 8:42 PM

wah..Tahniah Ekin...Ekin pun tersenarai dalam list top reader sept di blog sis...terima kasih...tggu ye..ole2 nya lambat sikit

Reply
avatar
Jari Manis delete September 20, 2015 at 8:42 PM

masalah kabel dh okey leh ziarah kawan2 eh pas ni

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete September 21, 2015 at 11:00 AM

Cik Ash semakin popular.. he he he...

Reply
avatar
Cik Ash delete September 21, 2015 at 4:03 PM

sama2 hihihi bulan ni tak.ada senarai dah

Reply
avatar
Deanna Morni delete September 21, 2015 at 4:48 PM

wow....ekin ada di mana2....tahniah ekin hihihi

Reply
avatar
Cik Rose delete September 23, 2015 at 8:19 AM

CIk Ash rajin! tahniah CIk ASh :)

Reply
avatar
Cik Rose delete September 23, 2015 at 8:19 AM

banyak blog tu, berjaya tembusi carta :)

Reply
avatar
iryantyismail delete September 27, 2015 at 12:39 PM

Banyaknya..kalau rajin memang senang dapat ramai kawan kan

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post