BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Sunday, September 6, 2015

CPUV 1 September 2015 : Dove Hair Campaign [pc]

CPUV 1 September 2015 : Dove Hair Campaign [pc] | Assalamualaikum... Hai, hari ini update entri lagi dekat blog ni. jangan marah la asyik entri autpost jer sekarang. Harap ada yang sudi singgah blog Cik Ash ni ya. 
CPUV 1 September 2015 : Dove Hair Campaign [pc]

Sebenarnya lama dah Cik Ash tak buka akaun Nuffnang ni, macam mana entah tertiba kemalrin terajin la buka, alahai terkejut Cik Ash tengok ada iklan CPUV yang baru sedang ON GOING pada 1 September 2015. 

Alhamdulilah rezeki pertama untuk bulan September tahun 2015.  CPUV yang sedang bergayut-gayut di blog Cik Ash adalah Dove Hair Campaign (pc) ni. Cik Ash ingin ucapkan terima kasih kepada Mr. Nuffnang kerana bagi campaign dekat blog Cik Ash ni. Harap lepas ni pihak nuffnang bagi lebih banyak iklan lagi dekat Cik Ash ya.

25 comments:

  1. Assalamualaikum Cik Ash,

    Tahniah, rezeki tu.. Best bila dapat rezeki surprise camni kannn.. ;-)

    ReplyDelete
  2. wahhhhh tahniahhhhh. murah rezeki :)

    ReplyDelete
  3. Macamana tau.. kita dapat cpu tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chek lat earning nuffnang tu ada CPUV iklan dan kat bawah ccp punya

      Delete
  4. moga makin bertambah rezeki ekin lepas ni :)

    ReplyDelete
  5. banyaknya dapat iklan kak.. hehe.. tahniah2, keep blogging..
    ps:shad klik iklan thefaceshop kat akak.. hehe.. macam muka kim so hyun la pulak model dekat iklan tu, betul ke tidak ek? hehe..

    ReplyDelete
  6. $$$$ masyukkk! Tahniah ekin. Murah rezeki :)

    ReplyDelete