-->

Sunday, September 6, 2015

author photo
CPUV 1 September 2015 : Dove Hair Campaign [pc] | Assalamualaikum... Hai, hari ini update entri lagi dekat blog ni. jangan marah la asyik entri autpost jer sekarang. Harap ada yang sudi singgah blog Cik Ash ni ya. 
CPUV 1 September 2015 : Dove Hair Campaign [pc]

Sebenarnya lama dah Cik Ash tak buka akaun Nuffnang ni, macam mana entah tertiba kemalrin terajin la buka, alahai terkejut Cik Ash tengok ada iklan CPUV yang baru sedang ON GOING pada 1 September 2015. 

Alhamdulilah rezeki pertama untuk bulan September tahun 2015.  CPUV yang sedang bergayut-gayut di blog Cik Ash adalah Dove Hair Campaign (pc) ni. Cik Ash ingin ucapkan terima kasih kepada Mr. Nuffnang kerana bagi campaign dekat blog Cik Ash ni. Harap lepas ni pihak nuffnang bagi lebih banyak iklan lagi dekat Cik Ash ya.

your advertise here

This post have 25 komentar

avatar
I am LZ delete September 6, 2015 at 8:16 AM

Assalamualaikum Cik Ash,

Tahniah, rezeki tu.. Best bila dapat rezeki surprise camni kannn.. ;-)

Reply
avatar
Kira Sakura delete September 6, 2015 at 12:10 PM

wahhhhh tahniahhhhh. murah rezeki :)

Reply
avatar
Dunia Alam delete September 7, 2015 at 7:54 PM

Macamana tau.. kita dapat cpu tu??

Reply
avatar
Deanna Morni delete September 8, 2015 at 12:33 PM

moga makin bertambah rezeki ekin lepas ni :)

Reply
avatar
Cik Ash delete September 8, 2015 at 10:15 PM

Chek lat earning nuffnang tu ada CPUV iklan dan kat bawah ccp punya

Reply
avatar
Cik Ash delete September 8, 2015 at 10:16 PM

Sis jM mesti byk boleh hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete September 8, 2015 at 10:19 PM

Tq kak D inshaAllah harap begitu la

Reply
avatar
Shad delete September 11, 2015 at 10:32 PM

banyaknya dapat iklan kak.. hehe.. tahniah2, keep blogging..
ps:shad klik iklan thefaceshop kat akak.. hehe.. macam muka kim so hyun la pulak model dekat iklan tu, betul ke tidak ek? hehe..

Reply
avatar
Farrah MF delete September 12, 2015 at 5:55 PM

$$$$ masyukkk! Tahniah ekin. Murah rezeki :)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post