-->

Saturday, September 5, 2015

author photo
Dapat Horlicks Dari WOOP.my |Assalamulaikum, Hai, selamat pagi semua.. hari masih lagi diberi benafas untuk teruskan kehidupan seharian ini.. Apa khabar pembaca blog Cik Ash ni.. 

Harap sihat la ya. Semoga dipermudahkan untuk hari ini.. entri autopost bersiaran ni...Ok pagi ini ekin dapat tebus barang dari WOOP.my ni.. syok taw dapat barang free ni dengan mudah ni..  

barang yang ekin dapat ni Horlicks Coklat wow febret tu jimat duit tak payah dah beli dah kan.. barang ketiga ekin dapat ni.. sebelum ni ekin pernah dapat kumpul point, jawab SOALAN berkenaan dengan produk tu.. rajin jawab SOALAN ni dapat point.. So ingin dapatkan barang free macam ekin  ni meh la join WOOP.my  Klik Untuk Daftar taw.

your advertise here

This post have 37 komentar

avatar
Jari Manis delete September 5, 2015 at 9:58 AM

wah.,...menarik...rajin menjawab dapat hadiah...gitew ehh..nak try lah join

Reply
avatar
Jari Manis delete September 5, 2015 at 9:59 AM

ini wesite yang kak Farrah ko war war kan tu eh

Reply
avatar
iryantyismail delete September 5, 2015 at 1:01 PM

Asalamualaikum ekin..singgah sini jup...
:-))

Kak yan pun minat horliks..suka ratah...

Reply
avatar
Cik Ash delete September 5, 2015 at 1:26 PM

Yup kena rajin menjawab hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete September 5, 2015 at 1:26 PM

Yup kak farah war war kan ekin join la syok pulak hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete September 5, 2015 at 1:27 PM

Waalaikumusalam kak yan... Sama la hihihi tapi ekin minat biasa tu yg coklat xberapa sgt ditekak

Reply
avatar
Farrah MF delete September 5, 2015 at 1:42 PM

Hikhikhik iya sis JM,..mehla join. Pasti kita excited sesama kita dpt hadiah free :)

Reply
avatar
Farrah MF delete September 5, 2015 at 1:43 PM

Yeayyyy! Dapat horlicks. Akak redeemed Joy lagi. Pek yg 10 bungkus + Joy 45ml + pewangi Ambi Pur :)

Reply
avatar
Cik Ash delete September 5, 2015 at 5:39 PM

Wahhh terbaik ekin nak.soflan gigih kumpul nak bagi.cukup ni... Hihihi...

Reply
avatar
Etuza delete September 6, 2015 at 7:00 AM

Asalamualaikum..cute blog..ringan ja klik sini..horliks tu rupanya hadiah ya..
manis tu,,

Reply
avatar
Kira Sakura delete September 6, 2015 at 12:13 PM

kira baru daftar arini. maknanya kena jawab soklan selalu la ye ekin? kumpul points cm tu kan?

ekin. kira doakan moga diberikan rezeki anak buat ekin dan suami. mudah2an beroleh zuriat yang soleh solehah. amin amin :)

**baru sempat nak bw arini huuuu

Reply
avatar
adianiez AIDA delete September 6, 2015 at 2:06 PM

Aida da join gak.
but br skit sebab xde time jwb soklan yg byk tu :-) ha ha...

Reply
avatar
Cik Ash delete September 6, 2015 at 10:16 PM

Waalaikumusalam cikgu etuza yup hadiah tak manissgt

Reply
avatar
Cik Ash delete September 6, 2015 at 10:18 PM

Ada soalan big mission tu kita kena ikut dia nak... Ada soalan just kita jwb apa yg dia tnya...

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete September 8, 2015 at 9:05 AM

jimat dah haih.. xyah beli hehehe..

Reply
avatar
Anonymous delete September 8, 2015 at 9:08 AM

Horlick kegemaran ni...nak try gak lah daftar

Reply
avatar
Deanna Morni delete September 8, 2015 at 12:38 PM

senang je kan...yg ptg kena rajin....hihih

Reply
avatar
Cik Mimie delete September 8, 2015 at 2:27 PM

Dah lama tak bukak akaun woop :) busy T_T

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete September 8, 2015 at 8:11 PM

Holic cekelat ni best... My peberet!

Reply
avatar
Nina Mads delete September 8, 2015 at 10:09 PM

best tu.. kalau nk beli mahal juga.

Reply
avatar
Cik Ash delete September 8, 2015 at 10:30 PM

Kak D yup kena rajin ekin xkeje boleh jwb soalwn hihihi

Reply
avatar
Cik Ash delete September 8, 2015 at 10:31 PM

Xpe cik mimie nanti x busy try la buka

Reply
avatar
Cik Ash delete September 8, 2015 at 10:32 PM

Ekin kure hihihi suka yg biasa lg

Reply
avatar
Farrah MF delete September 12, 2015 at 5:57 PM

Akak happy2 je dah berapa bulan pakai joy tak yah beli sabun cuci pinggan.

Reply
avatar
Farrah MF delete September 12, 2015 at 5:58 PM

Nak redeem horlicks ni ada dua saiz kan? Ekin redeemed yg kecik ke yg besar?

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post