Friday, September 18, 2015

author photo

Sofa Lama Berwajah Baru

Assalamulaikum | Hai selamat malam semua... hari ini ekin ada nak share hasil DIY ekin selama 6 hari tanpa internet sambil hilangkan boring tu ekin datang kerajinan nak DIY sofa lama ni... ekin teringin nak tukar sofa lama dengan baju baru hihihi..ekin jahit jelujur jah kat sofa tu.. bahagian tepi xkemas pun hihihi


Hari apa ekin buat tu tak ingat pulak ya... ekin guna lebihan kain langsir yang tak guna MIL ekin bagi hihihi.. kain tu dah lama ekin ambik nak buat tu yang malas dan mood tak ada... hihihi... so hari tu datang kerajinan tu dan terhasil sofa berwajah baru hihihi... apa macam comel sofa kita berwajah baru ni siap jalur-jalur lagi taw hihihi...  sedap sikit mata memandang tengok kan...

Ok itu saja yang ekin nak kongsi hihihi.. nantikan entri yang lain lagi ya.. tata  semua...



This post have 28 komentar

avatar
merosnordn.blogspot.com delete September 18, 2015 at 8:34 PM

pandai dan rajin.. jimat pun jimat..hehe

Reply
avatar
Jari Manis delete September 18, 2015 at 9:25 PM

Ekin..terkejut sis JM...blog kena serang...entri lama habis kena 'usik' eheheh...terima kasih...siap! this is your turn hehehe

Reply
avatar
Jari Manis delete September 18, 2015 at 9:35 PM

ahaa..boleh geng dengan Deanna dan Suida ni...rajin!!!!

Reply
avatar
Jari Manis delete September 18, 2015 at 9:36 PM

6 hari x de line internet? aduss..kalau sis JM mmg mati kutulah...skrg dh ok eh..patutlah blog sis kena serang heeee

Reply
avatar
Jari Manis delete September 18, 2015 at 9:50 PM

clap..clap clap..masa terluang telah di isi dgn aktiviti bermanfaat

Reply
avatar
Cik Ash delete September 18, 2015 at 10:18 PM

hahahahaha semput ke sis JM sama2

Reply
avatar
Cik Ash delete September 18, 2015 at 10:22 PM

ekin xde internet layan hobi lama baca novel ulang bc lg hihihi.. lps tu jahit instant shawl , jahit keronsang, tido mkn kejenya

Reply
avatar
Zafirah Kama delete September 18, 2015 at 11:00 PM

Uish.. rajinnya.... DIY sofa.. lepas ni DIY apa pulak..

orang banyak idea, ringan tangan.. memang best...

Reply
avatar
Cik Ash delete September 19, 2015 at 9:33 AM

Hahahaha terfikir nk DIY almari tv pulak kak ipar xmau kak ekin ambik

Reply
avatar
Cik Mimie delete September 19, 2015 at 10:11 AM

Wah, rajinnya Kak Ekin :) Jalur2 merah tu :) cantik!

Reply
avatar
Maria Firdz delete September 19, 2015 at 5:25 PM

Wah... Rajin.. Jimat dan cantik..

Reply
avatar
Farrah MF delete September 19, 2015 at 10:40 PM

Cantik la kain stripes ni. Banyak lebih kain langsir MIL ekin, leh buat balut sofa!

Reply
avatar
Cik Ash delete September 19, 2015 at 11:09 PM

Hihihihi cantik dalam gambar

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete September 21, 2015 at 11:14 AM

Pondok SS pon kena serang... Thanks so much Ekinnn! Muahhh!

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete September 21, 2015 at 11:14 AM

Cukup ke dengan mati kutu je Jay Emm? He He He...

Reply
avatar
Cik Ash delete September 21, 2015 at 4:10 PM

hahahaha tu la cantik kain langsir tu lebihan utk tingkap lama yg tak guna dah tu

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post