Sunday, September 20, 2015

author photo
Donut Ball Cubaan Pertama | Assalamualaikum...Hai reader blog Cik Ash apa kabar ya... sihat tak hari ini.. semoga dipermudahkan urusan taw.. sejak dua mejak Cik Ash terlebih rajin kongsi resepi masakan pulak hihihi...


Donut Ball Cubaan Pertama



Petang semalam Cik Ash ada cuba buat Donut Ball resepi di ambik dari mana tak ingat la ada Cik Ash simpan dalam buku tu...  ni merupakan kali pertama cuba buat alhamdulilah jadi cuma tak cukup gebu la... nape eh Cik Ash  tak jadi gebu sangat ni ada kurang something ke...

Nanti usaha lagi buat kuih ni kena belajar ni malu korang xtaw buat apa-apa hihihihi... sesiapa yang ada cara resepi donut yang lain nanti share la ekin hihihi...

This post have 23 komentar

avatar
merosnordn.blogspot.com delete September 20, 2015 at 1:48 PM

comel je...mesti best 1st time buat pastu jadi..time makan lagi best..kikiki
kalau nak gebu kene buh susu kot..org kata la.

Reply
avatar
PeRdU cINta delete September 20, 2015 at 6:51 PM

Waaaa..comey lotey...mesti sedap ni...good.

Reply
avatar
Jari Manis delete September 20, 2015 at 8:40 PM

x cukup gebu? maybe adunan tu perlu edit sikit lagi

Reply
avatar
Murni Alysa delete September 21, 2015 at 8:00 AM

akak pernah buat dulu2..gebu sangat..ambik resepi dlm blog mat gebu kut..kikiki

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete September 21, 2015 at 10:59 AM

Makan pepanas perghhh masyukkkk...

Reply
avatar
Cik Ash delete September 21, 2015 at 3:58 PM

dalam gambar comel la luaran tak pun hahahaha

Reply
avatar
Cik Ash delete September 21, 2015 at 3:59 PM

hihihihi boleh semua mkn hbs hihihuhu

Reply
avatar
Cik Ash delete September 21, 2015 at 4:01 PM

ooo nNti nk p intai blog mat gebu

Reply
avatar
Cik Ash delete September 21, 2015 at 4:01 PM

resepi ada xingat tulis kat mana dlm buku ni

Reply
avatar
Cik Ash delete September 21, 2015 at 4:02 PM

anak saudra abg siap kata boleh.jual haaahah

Reply
avatar
Deanna Morni delete September 21, 2015 at 4:47 PM

percubaan pertama ni pun dh leh kata berjaya nihh....syabasss ekin....heheheh

Reply
avatar
Cik Mimie delete September 22, 2015 at 9:41 AM

Donut ball..2 singgit..2 singgit...hehehe :)

Reply
avatar
Zai Zamree delete September 22, 2015 at 2:31 PM

rajinnya...kita ni bl nk buat xtau...hahahaha

Reply
avatar
Cik Rose delete September 23, 2015 at 8:18 AM

comel, buat bulat kecik kecik... lembut tak donut ni?..

Reply
avatar
Cik Rose delete September 23, 2015 at 8:18 AM

nak resepi... tak kira, nak jugak.. hiihi

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete October 3, 2015 at 11:12 PM

kalo buat sendiri.. akan sediakan icing sugar sebelah.. rasa nak celup gula lagi senang ehehe.. tapi lepas tu memang diet tak makan makanan bergula lew..

Reply
avatar
adianiez AIDA delete October 7, 2015 at 3:38 PM

resepi ?
ok la tu. sekali lagi buat pasti lebih gebu :)

Reply
avatar
Kekzamanis delete May 5, 2016 at 12:57 PM

Lama dah tak buat donat.. Sekarang memang kurang kompiden nak buat kuih2 ni.. Kompiden makan je.. Ihiks!😝

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post