Wednesday, September 30, 2015

author photo
Drama  Hello Mr Perfect | Assalamualaikum... Hai korang semua jangan lupa janji temu drama bersiri sebanyak 27 episode yang akan bersiaran hari ini di TV3 jam 7.00 malam ya. 

Drama  Hello Mr Perfect

Drama di arahkan oleh pengarah Nuad Hj.Othman, manakala skrip ditulis oleh Mazelan Manan dan Siti Hawa Ibrahim. Merupakan syarikat terbitan A Aida Production Sdn Bhd. Antara pelakon yang terlibat dalam drama Hello Mr Perfect ni ialah Fattah Amin,Nur Ruhainies,Rafiq Razali,Ezzaty Abdullah,Azlan Mokhtar,Mimi Ernida,Nafiez Zaidi dan lain-lain. 

Sinopsis Drama Hello Mr Perfect 

Muhamad Izzul Islam adalah lelaki yang mementingkan kesempurnaan.Manakala Alya Andriana pula adalah seorang gadis yang terdesak memerlukan wang kerana bapanya berhutang dengan Along
Pertemuan mereka dirancang oleh adik Izzul Muhamad Arif Fikri yang mencari jodoh untuk abangnya.

Ini kerana Arif tidak boleh berkahwin selagi abangnya tidak berkahwin. Keluarga Ainul memberi tempoh 6 bulan kepada Arif, jika tidak Ainul akan dikahwinkan dengan anak kawan ayahnya. Alya adalah kawan baik Ainul. Dalam kekusutan, Ainul memberi cadangan kepada Alya untuk menerima lamaran Izzul kerana dia akan menerima rm500 ribu sebagai ganjaran.
Namun, perkahwinan Izzul dan Alya terlalu banyak dugaan. Kehadiran bekas kekasih Izzul menimbulkan perasaan tidak senang Alya.
Mampukah Alya memanipulasikan pemikiran Izzul yang terlalu memikirkan kesempurnaan itu? Dapatkah dia bertahan dengan Izzul?




Tak taw la ekin boleh layan ke tak..baca sinopsis macam best tetapi perlakon ekin kurang sikit hihihi.. 








  

This post have 24 komentar

avatar
Scdha Sein (SS) delete September 30, 2015 at 7:54 PM

Dah lama tak tengok TV... he he he...

Reply
avatar
Cik Ash delete September 30, 2015 at 8:14 PM

Bukan2 kak yan.. Hero dari cerita playboy itu suamiku

Reply
avatar
Cik Ash delete September 30, 2015 at 8:15 PM

Ekin ni pun xlayan sgt cerita time pukul 7 sibuk nak sedia mkn utk mkn malam dgn suami

Reply
avatar
Unknown delete September 30, 2015 at 8:50 PM

Tgk pelakon mcm kureng. Nthla bru lg.kan

Reply
avatar
izzeyda delete October 1, 2015 at 9:14 AM

pelakon macam kureng.. tapi tak tau laa lakonannya macam mana.. semalam tak sempat pun tengok, busy macam2..

Reply
avatar
Cik Mimie delete October 1, 2015 at 1:33 PM

Semalam tgk first episod...so far oklah..boleh hadam cerita ni..hehe :)

Reply
avatar
Etuza delete October 2, 2015 at 5:44 PM

semua pelakon hebat2 belaka..

Reply
avatar
nhhas delete October 3, 2015 at 11:55 AM

Haha... x kenal pun pelakon2 tu...sbb dh lm x tgk tv.
Tp sinopsis mcm blh layan.
Ada novel x ekin?

Reply
avatar
Cik Ash delete October 3, 2015 at 1:47 PM

memang tgk kure tapi xtaw la mcm.ner lps ni

Reply
avatar
Cik Ash delete October 3, 2015 at 1:49 PM

kak ekin tengok episide 2 boleh la layan nmpk mcm citer playboy itu suamiku awal2 x best pun

Reply
avatar
Cik Ash delete October 3, 2015 at 1:50 PM

ada novel huda novel dia ekin bc on9 best hihihi

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete October 3, 2015 at 11:09 PM

Fattah dah makin pandai berlakon dengarnya.. ehehe..

Reply
avatar
Kira Sakura delete October 5, 2015 at 3:23 PM

ktorg takde tv kt rumah, nak tengok pun kena kat tonton. tapi tula suka buffering lama2 huuuuu

Reply
avatar
Amelia delete October 5, 2015 at 8:24 PM

dia dah x kaku dah ke berlakon? tapi dia hensem juga hahahaha. alahai, pasal kahwin juga eh. hmm

Reply
avatar
nhhas delete October 7, 2015 at 10:43 AM

Smlm TER tengok....

Ok x best pelakon dia...

Huhuhu...

Ermmm novel tajuk apa

Reply
avatar
Cik Ash delete October 7, 2015 at 12:18 PM

Kesian kat kiera tu la buffering tu lama kan

Reply
avatar
Cik Ash delete October 7, 2015 at 12:18 PM

Fatah aminn dah x kaku sgt ada perubahan sikit...

Reply
avatar
adianiez AIDA delete October 7, 2015 at 2:35 PM

aida baru follow 2 episod.
heroin kureng la setakat ni...
slow!
but, tgk la few episod lagi ok ke tak kan...

Reply
avatar
Unknown delete October 20, 2015 at 11:43 AM

hmmm tgk tgk cmtu je cite ni
dah abis ke blm
heroin kureng
biase la artis baru
fattah dah ok dah berlakon pon

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post