Monday, September 7, 2015

author photo

KeyWords Blog Cik Ash #10 | Assalamualaikum... Hai, update lagi entri dekat blog ini, hihihi... seperti biasa la bila berakhir bulan ekin akan share Keyword dekat blog Cik Ash ni untuk bulan Ogos 2015 ni.

Entri autopost ni tablet ekin guna belum dibaiki lagi taip guna handphone suami ekin ni. Taip-taip siap lepas buat autopost nak publish bila-bila. Jom kita usha keyword yang sedang orang cari dekat blog Cik Ash ni. 

Untuk carian keyword ada yang mencari pasal pelakon kanak-kanak kuch kuch hotai hai, tonton online, eksprimen cinta, tanah kubur, air dari paper bag dan banyak lagi. Dekat bawah ini hasil carian daripada nufnnang.



This post have 22 komentar

avatar
Jari Manis delete September 7, 2015 at 11:57 PM

pelakon kuch kuch hota hai yng di cari? nak jawab kuiz ke apa tu heeee

Reply
avatar
Siti Yang Menaip delete September 8, 2015 at 9:03 AM

fuyooo.. SEO 100% ni cengginilaaa hehe..

Reply
avatar
Deanna Morni delete September 8, 2015 at 12:31 PM

huihhh....byk keyword pelem dan drama ni ekin....hihihi

Reply
avatar
Cik Mimie delete September 8, 2015 at 2:29 PM

bayk drama dalam blog Kak Ekin ni..hehehe

Reply
avatar
Scdha Sein (SS) delete September 8, 2015 at 7:41 PM

Sebab citer tu di tayang sebulan berkali2...

Reply
avatar
Cik Ash delete September 8, 2015 at 9:58 PM

Setiap kali citer tu ditayangkan tv mesti entri perlakon kanak2 tu dah besar diview dlm blog ekin sbb blog ekin ada entri tu hihihi

Reply
avatar
Nina Mads delete September 8, 2015 at 10:03 PM

keyword maid tu.. kt blog hari2 ada peminat zul .. hehehe

Reply
avatar
adianiez AIDA delete September 11, 2015 at 2:31 PM

kuch kuch hota hai pun sangkut sini ekk )

Reply
avatar
Shad delete September 11, 2015 at 10:27 PM

cerita hindustan punya keyword memang tak miss, hehe :D

Reply
avatar
Farrah MF delete September 12, 2015 at 5:52 PM

Hahahah betul. Rasanya bulan lepas tah berapa kali kuch2 ni kuar TV :)

Reply
avatar
Farrah MF delete September 12, 2015 at 5:53 PM

Ramainya peminat cari Cik Ash ;)

Reply

ash.rie8506@gmail.com

EmoticonEmoticon

Next article Next Post
Previous article Previous Post