BERITA TERKINI BLOG CIK ASH

Monday, September 7, 2015

KeyWords Blog Cik Ash #10

KeyWords Blog Cik Ash #10 | Assalamualaikum... Hai, update lagi entri dekat blog ini, hihihi... seperti biasa la bila berakhir bulan ekin akan share Keyword dekat blog Cik Ash ni untuk bulan Ogos 2015 ni.

Entri autopost ni tablet ekin guna belum dibaiki lagi taip guna handphone suami ekin ni. Taip-taip siap lepas buat autopost nak publish bila-bila. Jom kita usha keyword yang sedang orang cari dekat blog Cik Ash ni. 

Untuk carian keyword ada yang mencari pasal pelakon kanak-kanak kuch kuch hotai hai, tonton online, eksprimen cinta, tanah kubur, air dari paper bag dan banyak lagi. Dekat bawah ini hasil carian daripada nufnnang.



22 comments:

  1. pelakon kuch kuch hota hai yng di cari? nak jawab kuiz ke apa tu heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab citer tu di tayang sebulan berkali2...

      Delete
    2. Setiap kali citer tu ditayangkan tv mesti entri perlakon kanak2 tu dah besar diview dlm blog ekin sbb blog ekin ada entri tu hihihi

      Delete
    3. Hahahah betul. Rasanya bulan lepas tah berapa kali kuch2 ni kuar TV :)

      Delete
  2. fuyooo.. SEO 100% ni cengginilaaa hehe..

    ReplyDelete
  3. huihhh....byk keyword pelem dan drama ni ekin....hihihi

    ReplyDelete
  4. bayk drama dalam blog Kak Ekin ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. keyword maid tu.. kt blog hari2 ada peminat zul .. hehehe

    ReplyDelete
  6. kuch kuch hota hai pun sangkut sini ekk )

    ReplyDelete
  7. cerita hindustan punya keyword memang tak miss, hehe :D

    ReplyDelete